fzei مدیر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 عنوان برا جهیزیه موندم چ کنم | مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 52 پست لطف میکنید واقعن اگ بگید مارک ظرفشویی و یخچال و جاروبرقی رو ک چی بگیرم بهتره.اصلنننن نمیدونم.تجربه شخصیتون یا نزدیکانتون و بگید اگ میشه و اینکه دوسال اخیر خریده باشید 😭خیلی تصمیم گیری سخته 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃 1398/11/14 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arezu9809 عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 498 خالمم ظرفشوییش الجیه راضیه.آره ساید دوس ندارم خیلیا راضی نیستن بازم مرسییی خواهش میکنم عزیزم
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 عزیزم من لباسشویی و ظرفشویی بکو گرفتم عالیه یخچال هیمالیا ایرانی دوقلو اونم عالیه. مامانم سال پیش لب ... چقد خووووب😍خداروشکر.یکی دیشب بهم گف یخچال بکو داره.الان تو تاپیک خیلیا هیمالیا گفتن پس خوبه مرسییی 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 یخچال و ماشین لباسشویی و ظرفشوییم الجی تلویزیون سامسونگ جاروبرقیمم سامسونگه منم تازه ازدواج کردم پن ... خوبه؟همونجور ک میخواستین؟ 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 هیمالیا نخر ما خریدیم۴ساله دوقلوی هیمالیا سالی دوبار تعمیر میخواد عهههه پس چرا بعضیا انقد راضیَن؟😭هایسنس نشنیدی؟ 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
خورشیدخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 2388 الان نمیشه یخچالو خرید این مارکا خیلی گرونهههه☹ ساید که کلا گرونه ، الجی مدلای معمولیش قیمتاش باید پایین تر باشه با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است
الیزابت۶۶۶۶ عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 8331 چقد خووووب😍خداروشکر.یکی دیشب بهم گف یخچال بکو داره.الان تو تاپیک خیلیا هیمالیا گفتن پس خوبه مرسییی اره منکه راضیم مال جاریم هم هیمالیا بود اون گفت خوبه منم گرفتم زندگی را باید قدر بدانیم....... مبادا که ز دستان زمان کوچ کند 😍🤗
خورشیدخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 2388 عهههه پس چرا بعضیا انقد راضیَن؟😭هایسنس نشنیدی؟ یخچال هایسنس مادرشوهرم داره ، خیلی خوبه با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 یخچالمم الکترواستیل اونم ۶ساله خدایی خوبه راضیم من خداروشکرررر واقعن الهی همینجور خوب بمونه😍 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fati5381 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1689 یخچال جدیدن گرفتین؟ برفک اینا نمیرنه؟سرماش خوبه؟ اره جدیده بدون برفکه من که راضیی هستم ازش نزدیک یکساله که استفاده میکنم ♥️🧸Sana aşık Allåh
پرسپولیسیم عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 4340 من یخچال فریزرم هیمالیاست عااالیه.اگه خارجی نمیخوای بگیری قطعا هیمالیا بگیر.جاروبرقی هم سامسونگ ولی لباسشوییم ال جی هست ۷کیلویی و اصلا راضی نیستم ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 ساید که کلا گرونه ، الجی مدلای معمولیش قیمتاش باید پایین تر باشه من اصراری رو مدلش و دوقلو یا ساید بودنش ندارم.معمولی میخام ولی کیفیت مهمه برام 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
fzei مدیر استارتر عضویت: 1398/04/28 تعداد پست: 1472 یخچال هایسنس مادرشوهرم داره ، خیلی خوبه 😍خداروشکر تلویزیونو هایسنس گرفتیم حالا یخچالم بگیرم یا ن نمیدونم 🍃هرچی خُدا بخواد،خُدا که بد نمیخواد🍃
خورشیدخانومی عضویت: 1398/10/23 تعداد پست: 2388 من اصراری رو مدلش و دوقلو یا ساید بودنش ندارم.معمولی میخام ولی کیفیت مهمه برام ال جی واقعا خوبه ، منم یخچالم الجی معمولیه، ولی نمیدونم الان چنده ، پارسال ۹ و خردهای بود با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است