2777
2789
عنوان

گل و گلدون +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 76 پست
خواهش میکنم گلم بنجامین ب مقداری نور افتاب نیاز داره اگ خونتون گرمه اره هرروز روشو اب اسپری کن و ح ...

سانسوریام چند تا لک قهوه ای حالت خشکی زده!! شما میدونی دلیلش چیه عزیزم؟؟

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سانسوریام چند تا لک قهوه ای حالت خشکی زده!! شما میدونی دلیلش چیه عزیزم؟؟

میشه عکس بدی؟

احتمالا قارچ باید باشه اما باید ببینم تا قطعی بگم🤗

میشه برامون صلوات بفرستی؟😚💐تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍
میشه عکس بدی؟ احتمالا قارچ باید باشه اما باید ببینم تا قطعی بگم🤗

گذاشتم گلم. چند تای دیگه هم هست. وقتی خریدمش گلفروشی گفت بهش ضربه خورده و.مشکلی نداره ولی این یکسال که دارمش بیشتر شدن

گذاشتم گلم. چند تای دیگه هم هست. وقتی خریدمش گلفروشی گفت بهش ضربه خورده و.مشکلی نداره ولی این یکسال ...

دیدمش عزیزم این لکه ها اگ محیط دماش زیاد باشه و نور زیادی هم ب گیاه بتابه ب وجود میاد 

مثل لکه سوختگی درسته؟

نور زیادی بهش میتابه؟

تابستون هفته ای یکبار. و زمستون تقریبا هر 10_12 روز آب میدم. زهکشی داره کاملا. غبارپاشی هم نمیکنم( فقط با دستمال گاهی پاک میکنم) 

دیدمش عزیزم این لکه ها اگ محیط دماش زیاد باشه و نور زیادی هم ب گیاه بتابه ب وجود میاد  مثل لکه ...

بله مثل سوختگی. دمای خونه هم شب ها زیاد و گرمه.حالا جاشو عوض میکنم ببینم چطور میشه. ممنون از راهنماییتون.موفق باشید

تابستون هفته ای یکبار. و زمستون تقریبا هر 10_12 روز آب میدم. زهکشی داره کاملا. غبارپاشی هم نمیکنم( ف ...

اینطور که شما گفتی عزیزم ک از وقتی خریدی همینجوری بوده 

و روی برگاییم ک تازه رشد کرده این لکه ها زیاد شده احتمالا باید قارچ باشه

حتما ب گلخونه نشونش بده ک قارجکش براش بخری 

چون میگی تاکثیر شده شکم بیشتر ب قارچه بااینکه تو عکس شبیه لکه خشکی افتاده

بله مثل سوختگی. دمای خونه هم شب ها زیاد و گرمه.حالا جاشو عوض میکنم ببینم چطور میشه. ممنون از راهنمای ...

حتما دماشو پتعادل نگه دار عزیزم ولی قبلش ب گلخونه نشون بده ک اگ قارچ باشه درمانش کنی