2821
2789
عنوان

مامانااااا تو رو خدا بیاین

154 بازدید | 49 پست

دخترم ۱۵ ماشه الان نزدیک دوهفتس که سرما خورده صلا غذا نمیخوره دو روزه دیگه ولش کردم از بس موقعی که میخوام بهش غذا بدم اذیتم میکنه و نمیخوره دارم دق میکنم .چیکار کنم بنظرتون؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم ١٥ ماهشه و يه هفته است غذا نميخوره امروز كلي گريه كردم بسكه عوق زد

دختر منم همینه.ب زور ک بهش میدم عق میزنه.به حال خودش گذاشتمش دو روزه ولی اصلا هیچی نمیخوره

دختر منم ١٩ ماهشه، جيگرمو دراورده ، تا اصرار ميكنم بالا مياره خستم كرده الان ٢ روزه با زوره شكلات زنده مونده

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️
دختر منم ١٩ ماهشه، جيگرمو دراورده ، تا اصرار ميكنم بالا مياره خستم كرده الان ٢ روزه با زوره شكلات زن ...

پسر منم به زور بيسكوييت و دنت

باورت نميشه شيرخشكشم كم كردم اما فايده نداره

دختر منم ١٩ ماهشه، جيگرمو دراورده ، تا اصرار ميكنم بالا مياره خستم كرده الان ٢ روزه با زوره شكلات زن ...

نمیدونم کی میخواد این غذا خوردناشون خوب شه

پسر منم به زور بيسكوييت و دنت باورت نميشه شيرخشكشم كم كردم اما فايده نداره

دختر من بیسکویت میدم ک حداقل اونو بخوره باز نمیخوره.کلا دهنشو قفل میکنه که چیزی نخوره فقط شیر خودمو میخوره اونم خیلی کم

شما خانومی یه لطفی کن اگه بچت غذا خوره که کته و ماست ساده بهش بده.اگر نه بیسکوییت مادر و شیر خشک و خرما رو با شیر خودت میکس کن بهش بده.یه قاشق بخوره یعنی یه چلو کباب کامل خورده

2825
2823
2791
2779
2792