سلام
من موهای پرپشتی داشتم مشکی و حالت دار هیچ وقت هم ریزش مو نداشتم .
تا اینکه چند بار رنگ گذاشتم بازم مشکلی نبود وآخرین بار رفتم آرایشگاه دکلره کردو من همونجا توی آرایشگاه پوست سرم آتیش گرفته بود و واقعا تحمل نداشتم و مامانمم باهام بود ولی ارایشگره میگفت باید تحمل کنی . من مطمعنم علاوه بر اینکه دکلره در حالت عادی ضرر داره و باعث ریزش مو میشه ، اون ارایشگر هم مواد تاریخ مصرف گذشته و ارزون استفاده کرده و مدت زمان ۴ ساعت روی سرم نگه داشته بود چون موهام از یبل رنگ داشت و باید قرمزی هاش میرفت و من همزمان توی شرایط استرس و تنش خانوادگی بودم اینا دست به دست هم دادن تا موهای سرم هر سری که میرفتم حموم دسته دسته از ریشه میریخت . البته اینکه همون زمان ها بود که من کم کاری تیرویید هم گرفتم و یکی از عوارضش همین ریزش و خشکی و وزی مو هست بی تاثیر نبوده .
خلاصه تصمیم گرفتم دیگه سمت رنگ و دکلره نرم و قدر موهامو بدونم . گرچه موهام الان بعد از حدود دوسال هیچ وقت مثل سابق نشد .
الان خواستم از نظرات و تجربه هاتون بگید ، راه کار های طبیعی برای رشد سریع تر مو و پر پشت شدن مو حداقل مثل سابق .
خودم میدونم که اونایی که برای اصلاح بدن از تیغ و ژیلت استفاده میکنن ، انرژی بدن برای رشد موی بدن بیشتر صرف میشه و موی سر کم جون تر میشه .
یسری چیزا خودم میدونم مثلا :
خوردن سبزیجات و پیاز و سیر و پروتئین مرغ و ماهی و حبوبات و قرص زینک و ویتامین E .
و یا مالیدن آب پیاز به کف سر و موهای سر و یا روغن کرچک و یا سس مایونز و یا ویتامین E و یا آب برنج .
بعضیا میگن اگه موخوره دارید نوک گیری کنید موهاتونو .
بعضیا میگن ماساژ کف سر خوبه .
بعضیا میگن شرایط استرس و کم خوابی نداشته باشیم .
ولی بنظرتون مویی که این جوری صدمه دیده و ریزش کرده ، دوباره سالم میشه مثل قبل پرپشت و محکم میشه ؟
و میگن رشد موی هر فرد در ماه حدود یک الی یکو نیم سانتی متره ، بنظرتون میشه یکاری کرد رشد مو در ماه بیشتر ازین مقدار بشه ؟؟
شماه ها چه مراقبت هایی از موهاتون می کنید ؟