2777
2789

سلام 

من موهای پرپشتی داشتم مشکی و حالت دار هیچ وقت هم ریزش مو نداشتم . 

تا اینکه چند بار رنگ گذاشتم بازم مشکلی نبود وآخرین بار رفتم آرایشگاه دکلره کردو من همونجا توی آرایشگاه پوست سرم آتیش گرفته بود و واقعا تحمل نداشتم و مامانمم باهام بود ولی ارایشگره میگفت باید تحمل کنی . من مطمعنم علاوه بر اینکه دکلره در حالت عادی ضرر داره و باعث ریزش مو میشه ، اون ارایشگر هم مواد تاریخ مصرف گذشته و ارزون استفاده کرده و مدت زمان ۴ ساعت روی سرم نگه داشته بود چون موهام از یبل رنگ داشت و باید قرمزی هاش میرفت و من همزمان توی شرایط استرس و تنش خانوادگی بودم اینا دست به دست هم دادن تا موهای سرم هر سری که میرفتم حموم دسته دسته از ریشه میریخت . البته اینکه همون زمان ها بود که من کم کاری تیرویید هم گرفتم و یکی از عوارضش همین ریزش و خشکی و وزی مو هست بی تاثیر نبوده . 

خلاصه تصمیم گرفتم دیگه سمت رنگ و دکلره نرم و قدر موهامو بدونم . گرچه موهام الان بعد از حدود دوسال هیچ وقت مثل سابق نشد .

الان خواستم از نظرات و تجربه هاتون بگید ، راه کار های طبیعی برای رشد سریع تر مو و پر پشت شدن مو حداقل مثل سابق .

خودم میدونم که اونایی که برای اصلاح بدن از تیغ و ژیلت استفاده میکنن ، انرژی بدن برای رشد موی بدن بیشتر صرف میشه و موی سر کم جون تر میشه . 

یسری چیزا خودم میدونم مثلا :

خوردن سبزیجات و پیاز و سیر و پروتئین مرغ و ماهی و حبوبات و قرص زینک و ویتامین E .

و یا مالیدن آب پیاز به کف سر و موهای سر و یا روغن کرچک و یا سس مایونز و یا ویتامین E و یا آب برنج  . 

بعضیا میگن اگه موخوره دارید نوک گیری کنید موهاتونو . 

بعضیا میگن ماساژ کف سر خوبه .

بعضیا میگن شرایط استرس و کم خوابی نداشته باشیم . 

ولی بنظرتون مویی که این جوری صدمه دیده و ریزش کرده ، دوباره سالم میشه مثل قبل پرپشت و محکم میشه ؟ 

و میگن رشد موی هر فرد در ماه حدود یک الی یکو نیم سانتی متره ، بنظرتون میشه یکاری کرد رشد مو در ماه بیشتر ازین مقدار بشه ؟؟ 

شماه ها چه مراقبت هایی از موهاتون می کنید ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ژیلت باعث کم پشتی موی سر میشه؟    

اره چون رشد موهای بدنو زیاد میکنه انرژی و جونی نمیمونه برای موی سر . دیدی وقتی با موچین یا پودر  ور میداریم دیرتر در میاد ولی با ژیلت از فرداش 😂

شما نتیجه گرفتید ازین اسپری ؟؟

من موهای پر و ضخیم و بلند و قشنگی داشتم. حدود 3 سال پیش موهام شپش گرفت چون رو متکای کس دیگه خوابیدم. موهام ریخت شد اندازه یه ماژیک قطرش رفتم دکتر این 2 تارو بهم داد با قرص زینک.موهامم تا رو کتفم زدم. بعد از 6 ماه موهام تا باس نم رسید و پر شد. گذشت تا امسال خریت کردم موهامو هایلایت با دکلره درووردم. ولی از ریشه نه. دوباره رفتم لامینین خریدم ولی سریتارو نخریدم چون فعلا پولشو نداشتم. یعنی داشتما ولی خب خریدای دیگم واجب بود. لامینین میزنم رشد میکنه ولی از پایین موهام خرد خرد میشه میریزه. باید برم باز کوتاه کنم تا شونم. چون سوختگی درست نمیشه ولی میتونی کاری کنی موهات رشد کنه. برو دکتر پوست و مو اینایی که من میگم هم بزن. لامینین 57 تومنه. سریتا 88 تومن

من موهای پر و ضخیم و بلند و قشنگی داشتم. حدود 3 سال پیش موهام شپش گرفت چون رو متکای کس دیگه خوابیدم. ...

عه چ خوب ، مرسی عزیزم . روغن کرچک چطور امتحان کردید ؟ من امتحان نکردم ولی شنیدم تعریفشو