2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی طبیعی بود اینم میخوام طبیعی بیارم 

فقط نفس عمیق بکش استرس نداشته باشه تو خونه درد بکش برو بیمارستان

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

من 2بار زایمان کردم فقط اینو بدون که با قران خوندن میشه دردتو کم کنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

این ک میگن توی زایمان طبیعی دکتر نمیاد راس میگن؟ هی ب من میگن دکتر ک الاف نیس هر وقت تو دردت گرفت پاشه بیاد بالاسرت 

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

من دوستم ماه پیش زایمان طبیعی کرد اونم قبلنا استرس داشت ولی میگفت چیزی نبود ک انقد استرس داشتم براش . حالشم خوب خوب بود . 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

اصلا نترسید کل پروسه زایمان خیلییی طول بکشه یه روزه! بعدشم یادتون میره که چیشده

پس ریلکس باشید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

سلام عزیزم

من دوتا زایمان طبیعی داشتم

خیلی عالی بود چون خودم دلم میخواست ب خودم اترژی وروحیه میدادم ک منم مثه این همه ادم ک طبیعی زایمان کردن وچیزشون نشده منم میتونم من قوی هستم

واسه همین زایمانای خوبی داشتم

ولی لگن هم شرطه 

من لگنم عالیه 

شماهم باید تو هفته ۳۸برید معاینه لگن بشید اگه گفتن خوبه اونموقع با روحیه ای کاملا بالا برید واسه زایمان

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤