2777
2789
عنوان

یه سوال فقط نظر بدین لطفاً

182 بازدید | 16 پست

چرا مرد و زن قدیم (پدران و مادران ما) اینقدر احترام همدیگر داشتند و تا آخر عمر به هم محبت میکردن علیرغم اینکه اکثرأ بی سواد یا کم سواد بودن و ادعای علم و تحصیل و ثروت و... این چیزایی که لازمه زندگی هست را نداشتند. دلخوشی اونا چی بود که الان نیست؟ چرا اون طرزفکر الان نیست؟ 

الا یا ایها الساقی ادرکاسا وناولها 🌹که عشق آسان نمود اول ولی افتاد مشکل ها.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرمن تنهادلیلش این بود که حرمت همدیگرو نگه میداشتن با همه چیز همدیگه کنار می اومدن. من خودم شخصا توشوخی هم نمی‌ذارم شوهرم زیاد حرف بد بزنه چون عادت میشه و تو دعوا دیگ بدتر شم عادی میشه

فقط از عمق وجودته که میتونی خدا رو حس کنی.... ❤️💜

قصدم این بود یه خورده به فکر فرو بریم زندگی‌های خودمون را با اونا مقایسه کنیم شاید برای ما هم اثر گذار باشه 

نمیدونم واقعا.

ولی به نظرم اون موقع هم مشکلات خاص خودشون رو داشتن.

مگه میشه زن و شوهر دعوا نکرده باشن؟؟

مادر شوهرا هم که همیشه دررصحنه بودن.

ولی زن بد کار زیاد نبود که تا مردی با زنش دعواش شد بره سمت اون.

الان خیلی از مشکلات بخاطر خیانت.

ولی در کل فکر میکنم زیاد تفاوتی با قبلا نداره

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
زمانای قدیم همچین هم احترام نبودهه..تا بوده زن رو میزدن و زن باید از صبح تاشب کار میکرددد 

موافق نیستم، چون هرچه اطرافمون دیدم همش مهر و محبت و صفا بوده البته نه اینکه اصلأ نبوده ولی خیلی عمیق نبوده 

زمانای قدیم همچین هم احترام نبودهه..تا بوده زن رو میزدن و زن باید از صبح تاشب کار میکرددد 

غالباً اینطور نبوده، بلاخره هر زمانی استثنایی هم بوده