2777
2789
عنوان

جراحی دندون عقل

175 بازدید | 33 پست

سلام خانما من خواهرم ۱۴ سالشه چن وقت بود دندون عقلش  چرک میکرد  تا دیروز عکسشو بردم دکتر گفت یا کیسته که میشه باسوزن چرکو کشیدو جراحی کرد دندونو یا تومور که باید عمل بشه  توروخدا کسی میدونه چجوریه،خونمون از دیروز شده ماتمکده مامانم شب وروز گریه میکنه اعصاب هممونو ریخته بهم   ممنونم میشم کمکم کنید

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم داشت دکترکشیدش چیزمهمی نیس

اخه گفت شاید تومور کوچیک باشه که باید عمل شه  مامانم الان نشسته گریه زاری برپا کرده بخدا روان هممونو بهم ریخته

نه چیز بدی نیست عزیزم

منم دندونم رو جراحی کردم

چند روز دیگه هم یه دندون دیگم رو باید جراحی کنم.

البته از این نوعی که شما فرمودید نیست.

ولی بیخود نگران نباشید. خواهرت گناه داره.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
ترس نداره بابا بچه نوزادا  و عمل قلب باز میکنن بعد از جراحی دندون میترسی

مال من نیست مال خواهرمه اخه گفت باید بیمارستان بستری بشه بعد عمل شه مامانم کارش شده گریه زاری