2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارک باششههه خیلی خوب گرفتی من الان دارم میرم تو شش ماه به نظرت از کی برم بگیرم بهتره؟

حالا زودِاگر از الان بگیری دلت آب میشه تا دنیا بیاد 

بذار رفتی تو 8 یعنی 7ماهت تموم شد فکر کنم میشه سال دیگه 

البته شایدم یکم گرون بشه سال دیگه

حالا زودِاگر از الان بگیری دلت آب میشه تا دنیا بیاد  بذار رفتی تو 8 یعنی 7ماهت تموم شد فکر کنم ...

اره به نظر خودمم هفت ماهگی به بعد بهتره دیگه گرونم بشه مجبورم اون موقع بگیرم

خدایا شکرت  
لباس بیشتر تو چند وقتگیش گرفتی ؟ 

من تا عیدسال دیگش گرفتم تا یکسالگیش قربونش برم یعنی میخوام بمیرم براش لباساشو میبینم خدا انشاالله به همه ی اونایی که دوست دارن مادر بشن بده

من تا عیدسال دیگش گرفتم تا یکسالگیش قربونش برم یعنی میخوام بمیرم براش لباساشو میبینم خدا انشاالله به ...

خیلی ممنون عزیزم از جواب ان شالله با دل خوشی و سلامتی بیاد بغلت یه بوس کوچولو هم از طرف من ازش بکن  

خدایا شکرت  
خیلی ممنون عزیزم از جواب ان شالله با دل خوشی و سلامتی بیاد بغلت یه بوس کوچولو هم از طرف من ازش بکن & ...

قربونت عزیزم کوچولوی شما هم همین طور مراقب خودت و کوچو باشِ

انشاالله بهترین چیزای رو براش بخری