2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

222 بازدید | 22 پست

سلام دوست جونیا

برای پسرم وسایل خریدم ولی مقداریش مونده مثل تخت کنار مادروو... جایی رو میشناسد تو تهران قیمتش مناسب باشه اگر نزدیک نارمک تا پییروزی باشه بهتر برای راحتترِ

ممنونم راهنماییم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی خیلی از لوازم سیسمونی بلا استفاده میمونه

بله عزیزم من هرچی لازم داشتم گرفتم ولی تخت کنار مادرو یه شری وسایل جزئی مونده مثلا نقاب حمومو اینا میخوام بگیرم تموم بشه خیالم راحت بشه بنده خدا مامانم راحت بشه 

اقا بزرگ كجاعه؟

ببخشيد ميشه بدونم چيزاي واحب چيا خريديد؟

و حدوذي چقد شد؟

منم بعد عيد ايشالا ميخوام بخرم ولي فقط تا ٦ ماهگيشو و واقعا واجبارو

تولد يك سالگي دخترگلي😍❤️
اقا بزرگ كجاعه؟ ببخشيد ميشه بدونم چيزاي واحب چيا خريديد؟ و حدوذي چقد شد؟ منم بعد عيد ايشالا ميخوا ...

آقا بزرگ فکر کنم نزدیک شاه عبدالعظیم دقیق نمیدونم شنیدم

من چیزی کوچیک که بستگی به خودت داره ولی بزرگ

که سرویس خوابش کمد و تخت 

سرویس کالسکه و...

لباس و آخه خیلی بخواهم اسم ببرم ولی مثلا من چرتو پرت نگرفت ولی چون تختش نوجوانِ باید تخت کنار مادر بخرم برام سخته کجا بزارم بخوابه

یه صرفه ترین کار اینه بری آقا بزرگ دور هست ولی خوش مسیره من دیروز خودم تنها رفتم واسه دخترم کاپشن خ ...

مثل اینکه خیلی میگن حتما سر میزنم 

سرویس خوابشو گرفتم که اصل کاریه

بچه ها میشه بگید کلا چقدر هزینه کردین برای خرید سیسمونی و اینکه از چند ماهگی ادم بخره بهتره؟

من که الان گرفتم اول فروردین انشاالله زایمانمه 

کلا دو روز طول کشید یه روز دیگه هم وقت باید بزارم برای من 10تا12 تومن شد

با تخت و اسباب بازی و لباس شد 10-12؟

بله 

من تخت و کمد از خاوران گرفتم 4.5 

6تومنم لباسش شد تازه لباسای عالین مارک خوب خریدم 

یه چیزایی مثلا پتو نوجوان و شیردوش و پد سینه و این چرت وپرتارو نگرفتم 

انشاالله چیدم حتما عکسشو میزارم 

البته هنوز پرده و تخت کنار مادرو لوستر نگرفتم 

اسباب بازی هم کامل نگرفتم ولی فکر میکنم دیگه آخرش 15 تموم بشه ولی فکر نکنم 15 بشه