2777
2789
عنوان

خيلي داغونم دخترم به شدت بدخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست
اصلا شیطون نبودم که خیلی اروم بودم فقط خواب نداشتم الان اره خیلی موفقم و شدید مسئولیت پذیر اصلا هم ...

خب الهي شكر

موفق باشي

انشاالله كه دختر من هم موفق بشه

ولي دخترم صبحها 9 پا ميشه،پيش مامانم ميزارمش و ظهر ها اگه بيدارش نكنم 2 ساعت ميخوابه 

ولي تا پيش مامانم هست اونجا شيطوني هاشو كامل ميكنه وقتي هم 3 به بعد پيش منه تا 2 شب مي تركونه

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  
خب الهي شكر موفق باشي انشاالله كه دختر من هم موفق بشه ولي دخترم صبحها 9 پا ميشه،پيش مامانم ميزارم ...

ای جانم ایشالا دخترخانوم شما هم موفق بشه

عزیزم اگر بعدازظهرا نخوابونیش شب زودتر نمیخوابه؟؟؟

منکه مامانم میگه دوساعت میزاشتمت رو پام بخوابی همینطور منو نگاه میکردی

من یکم انرژیم زیاده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو همون بهش شب به خیر گفتی به هیچ عنوان جواب نده هر چی گفت اصلا خودتو بزن به خواب بگو موقع خوابه و ا ...

انقد گريه ميكنه كه كلافه ميشه

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  
انقد گريه ميكنه كه كلافه ميشه

عادت میکنه تحمل داشته باش بگیرش بغلت قصه براش بخون اروم اروم نوازشش کن میخوابه 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
خب الهي شكر موفق باشي انشاالله كه دختر من هم موفق بشه ولي دخترم صبحها 9 پا ميشه،پيش مامانم ميزارم ...

خب پیش مامانت میذاری کارت راحته خواهر من بگو مامانت ۱۱ بیدارش کنه دیگه ظهر نخوابونه 

دخترم همه زندگیمه

من دو تا دختر دارم چون دانشگاه دولتی بودم و شناخت داشتن استادها بهم که کارم خوبه بهترین پیشنهاد ها برای کار بهم شد ولی گفتم نه من دلم میخواد وقتم رو برای بچه هام بذارم اگه کار کنم توان و حوصله ام برای بچه داری کم میشه و نمیتونم خوب مادری کنم براشون دوران کودکی دخترت دیگه هیییییچ وقت برنمیگرده که بخوای جبران کنی من اگه جات بودم سر کار نمی رفتم تا حوصله بچه مو بیشتر داشته باشم

دنیا خانه ی گذر است نه جای ماندن