2777
2789
عنوان

خيلي داغونم دخترم به شدت بدخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کم خواب خیلللی اذیت کنه میفهمم چی میگی

بخدا ديگه بريدم

در طول روز هم به شدت انتظار داره ك باهاش بازي كنم و اصلا نميزاره كه 2 دقيقه واسه خودم نفس بكشم و كارهامو بكنم

دخترم دوست داشتنه تو تكراري ترين كار هر روز منه  
بله 1ساعت ونيم ميخوابه

نزار بخوابه چند روز اول سخته تا خوابش تنظیم شه بعد منظم میشه

شبا ببرش بیرون پارک یا باهاش بازی کن خستش کن 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بخدا ديگه بريدم در طول روز هم به شدت انتظار داره ك باهاش بازي كنم و اصلا نميزاره كه 2 دقيقه واسه خو ...

دخترمن ۴سالشه همش میگه بیابازی کن باهام😐

بااینگه من کلی باهاش دنبال بازی خمیربازی و...میکنم باز یسره میگه😐

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
بد عادت دادی اخه ساعت دو نصفه شب مگه میشه ؛ساعت نه که میشه تاریک کن حتی خودتون رو به خواب بزنید وقتی ...

خوش ب سعادتتون

من ك تاريك هم بكنم تو تاريكي بازي ميكنه،يكبار ميگه بريم مسواك بزنيم،يكبار ميگه آب بخورم،يكبار ميگه جيش دارم،يكبار ميگه پي پي دارم،يكبار ميخواد گوشيمو بگيره و ترانه هاشو گوش بده،يكبار ميگه شير بريز توليوان

خلاصه ساعت و ميكشونه تا 1 و 2 نصفه شب

میخوابونی هم زود بخوابون مثلا دو ساعت زودتر از تایم الانش 

اگه ۳ میخوابه ۱ بخوابون هی بیار اینور ساعت خواب ظهرش رو بعد از ۳ سال هم تصلا نخوابون بجه ها قادرن از ۳ سالگی ظهرا نخوابن 

دختر من همینجوری بود ظهر میخوابید شب اذیت میکرد از دوسالگی ظهرا نخوابوندمش هر چند یه چرت خوبه ولی دختر من باید خودش بیدار میشد اگر بعد از یه چرت بیدار میکردم تا شب بد اخلاقی میکرد 

دخترم همه زندگیمه
دخترت بچگیه منه مادره من با اینکه شاغل نبود بازم از دستم خسته بود هنوزم میگه هنوزم من بدخوابم با ا ...

ااااالهي

ميفهمم مادرتون چي كشيده

قدرشو بدونيد

تازه مادرتون خانه دار بود

ااااالهي ميفهمم مادرتون چي كشيده قدرشو بدونيد تازه مادرتون خانه دار بود

من از نوزادی در طول روز حتی 10 دقیقه هم نمیخوابیدم تا 2 شب بیدار بودم بعدش میخوابیدم 5 صبح برپا میزدم

خیلی بیشعور بودم -_-

میخوابونی هم زود بخوابون مثلا دو ساعت زودتر از تایم الانش   اگه ۳ میخوابه ۱ بخوابون هی بی ...

دختر منم همينطوره به شدت بعداز يه چرتش بيدارش كنم گريه ميكنه و بدخلقه و نق ميزنه

اون طوري هم ديوونه ميشم

من از نوزادی در طول روز حتی 10 دقیقه هم نمیخوابیدم تا 2 شب بیدار بودم بعدش میخوابیدم 5 صبح برپا میزد ...

واااااي خدايااااا

الان تو درس و زندگيتون موفقي

يا همه چيز را با شيطوني از سر خودت وا ميكني؟

خوش ب سعادتتون من ك تاريك هم بكنم تو تاريكي بازي ميكنه،يكبار ميگه بريم مسواك بزنيم،يكبار ميگه آب بخ ...

خو همون بهش شب به خیر گفتی به هیچ عنوان جواب نده هر چی گفت اصلا خودتو بزن به خواب بگو موقع خوابه و اینکه قبل از اینه ببریش تو تختش یا سر جاش بگو میخوایم بخوابیم اگه جیش داری یا پی پی برو دستشویی لامپ خاموش بشه دیگه نمیبرمت ؛ببین بچه ها زود عادت میکنن به یه کار ولی سخته ترک عادت واسه همین یه خورده صبر داشته باش ولی کوتاه نیا به هیچ عنوان بگو وقت خوابه برو تو جات گوشی رو هم نبر با خودت تو تخت 

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
نمیتونی ببریش سرشب پارکی جایی یا اینقدر باهاش بازی کنی انرژیش تخلیه شه زودبخابه؟!

نه تو اين سرما و آلودگيها ميترسم ببرمش

تا ميره بيرون مريض ميشه بس كه شيطونه

واااااي خدايااااا الان تو درس و زندگيتون موفقي يا همه چيز را با شيطوني از سر خودت وا ميكني؟

اصلا شیطون نبودم که

خیلی اروم بودم فقط خواب نداشتم

الان اره خیلی موفقم و شدید مسئولیت پذیر اصلا هم نمیتونم چیزی از سرم وا کنم

ولی برادرم خابالو بود و شیطووووون

اونم الان خیلی مسئولیت پذیره