2777
2789
عنوان

واااای تورو خدا بیاین بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 89 پست

مبارك باشه عزيزم ايشالا سلامت بياد بغلت

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
مبارك باشه عزيزم ايشالا سلامت بياد بغلت

ممنونم گلممممم 😍😍😍😘😘😘😘

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله  خدایا گفتی ناامید نشو منم روی حرفت حساب کردم                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم همچنین

😍😍😍😍😘😘😘.دعا کن اول باردار باشم انشاءالله

هستی گلم وگرنه هاله نمی افتاد

میترسم به خاطر کیست باشه.مردم از استرس.هر چی صلاح باشه و خدا بخواد

میترسم به خاطر کیست باشه.مردم از استرس.هر چی صلاح باشه و خدا بخواد

تخمك گزاريت دير بوده و لقاح دير انجام شده 

مباركه عزيزم ان شاالله بارداري 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
تخمك گزاريت دير بوده و لقاح دير انجام شده  مباركه عزيزم ان شاالله بارداري

مرسی عزیزم ممنون

سلام عزیزم تبریک میگم ازمایش دادی؟ برای منم دعا کن

ممنونم مهربون نه فردا صبح میرم برا ازمایش.چشم حتما تو هم برا من دعا کن ناامید نشم 

ممنونم مهربون نه فردا صبح میرم برا ازمایش.چشم حتما تو هم برا من دعا کن ناامید نشم 

ان شاالله صبح خبرهای خوب بهمون بدی

هرچی بشه از مصلحت و رحمت خداست 

توکل به خدا

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
ان شاالله صبح خبرهای خوب بهمون بدی هرچی بشه از مصلحت و رحمت خداست  توکل به خدا

انشاااااءالله.الان دارم میرم