2777
2789
عنوان

نظر خواهی در رابطه با مادرشوهر

800 بازدید | 65 پست

یبار قبلا رفته بودیم سفر بعد قرلر بود دوتا اتاق توی هتل بهپون بدن یکیش دیر شد خلاصه همگی رفتیم توی یه اتاق بعد مادرشوهرم و پسراش دراز کشیدن روی تخت منو پدرشوهر نشستیم بعد گفت منو بچه هام جامون خوب باشه عیب نداره شما دوتا جاتون خوب نیست شما بچه مردمین..اون زمان ناراحت شدم ولی گفتم شوخیه عیب نداره.. باز همین چند روز پیش دعوت بودن خونمون بعد از خوردن غذا یه ظرف بردم برای سر کار خودم و شوهرم غذا بردارم که برنج کم بود بلند جلوی بقیه مهمونا گفت بچه من بخوره سیر شه تو گشنه بمونی عیب نداره ظاهرا به شوخی گفت .. به نظر شما این حرف قابل بخششه؟ میشه آدم بش برنخوره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینو بگم این تتها حرفش نیس که ناراحتم میکنه ها..کلا خیلی هرچس از دهنش در میاد میگه...ولی در این مورد مشخص میخوام ببینم شماها جای من بودین برخوردتون چی بود؟

چقد خودخواهه

من دوس دارم آدم خوبی باشم متاسفانه زبونم یاری نمیکنه😁...تیکر یکسالگی فندق مامان..مامان جان انشالله بیاد اون روزی که دامادیتو. فارغ التحصیلیتو. موفقیتت تو اون عرصه ای که خودت دوس داری رو ببینیم منو بابایی...خوشگلا یه صلوات مهمونم کنید . بعدش بگید تامنم براتون صلوات بفرستم♥️♥️🥰

شوهرت کججاست تو این شرایط.

مادر شوهر منم ت. سکوت این کارو انحام میده.مثل برتری توغذایی که به شوهرم میده هست😂 برام مهم نیست ناراحت نمیشم.چون شوهرم اکثراا میریزه برام میگه سیر شدم تو بخور😂😂