2777
2789
نگفتم من.گفتم ی نفر. از نسبت ایشون با اجنه بی اطلاعم

حتما داره چون توام باهاش آشنایی حتما سراغ توام میان شنیدم ممکنه شبا بیان پیش آدم‌ بخوابن تو گوش آدم سوره بخونن حواست ب خودت باشه👹👹👹👹👹👹👹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسییییی 😁😁 ولی فکرای بد نکن پ هستم😉😉

سعیمو کردم ولی واقعیت ب تمها چیزی ک فکر کردم همونه 😅😅

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
والا راست گفتم.واس زمان قدیمم نبوده .سال 94بود.اون طرفم ادم شجاعیه...ولی واقعا شنیده بود.

اره توام شاید بشنوی من شنیدم آشناها هم میشنون.... ی وقت نری دستشویی جایی یهو میان تو دستشویی غافل گیرت میکنن👹👹👹👹

سعیمو کردم ولی واقعیت ب تمها چیزی ک فکر کردم همونه 😅😅

خخخخخخ نه نه خیالت راحت

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
عزیزم چرا بی احترامی میکنی, حتما یه چیزی میدونن که اینومیگن. 

ولش بابا عادیه برام تو ی سلام بگی صدتا ایراد میگیرن ازت خخخخ اگه اجاری نیس نرو باموی خیس نخوبی بهتره وگرنه من خودم همش شبا میرم حموم چون بعد ظهر تا غروب جارو تمیز کاری خونه هست شبا غذامو اماده کنم بعد میرم حموم بچمم اکثرا شبا میبرم چون روزا بیرون میره سرما میخوره

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣