2777
2789
عنوان

خواب من و تعبیر میکنید لطفااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از شیخ نخودکی بخا که حاجتتو بده و ی چیزی ی خرما هرچی در توانته نذرشون کن حتما حاجتتو میگیری

ی چله هم براشون بگیر مثلا تا ۴۰ روز صلوات عر چقدر خودت میدونی بفرست براشون

منم یاد کن حاجت روا شدی 🙏

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

تو رو خدا سرجدتون خواباتون رو برا بقیه تعبیر نکنین هیشکی تو نی نی سایت حضرت یوسف نیست یه چی به دلتون افتاده صدقه بدین و بعدش فکر کنین ببینین چه راهی بهتره براتون خوابتو بد تعبیر کنن یا یه جوری تعبیر کنن که فرق داشته باشه چی؟

ای نی نی سایت چه هستی تو که بعد از چند وقت ترک بازم برگشتم یک عدد معتاد با چندماه سابقه شیطونه گولم زد گفتم نی نی یار بترکونه ولی پشیونم  میشه برای حاجتام یه صلوات بفرستین خیلییی محتاج دعای خیرتونم؛ ممنون خدا خیرتون بده❤

توی بیداری همین چیزایی ک توی خواب دیدی واست اتفاق میفته حالا یا زود یا اینکه حتی سالهای بعد اما اتفاق میفته

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

منم دیشب خاب حرم امام رضا دیدم. ی هفتهس خابام مو ب مو تعبیرمیشه!!!!

زیارتت قبول

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه