2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد عروسی حامله شدن

4844 بازدید | 33 پست

من ۳ ماه بعد عروسیم حامله شدم تا الان که دخترم یک سال و نیمشه بازم حرف میشنوم که زود بود و اینا

دلم خیلی میشکنه

و من برای زندگی تورا بهانه میکنم....

بگو. ب شما چه میخاستیم.خودمون وااا 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

بهشون بگه مگه خدایی نکرده شوهرم مشکلی داره؟! اطمینان نداشتم که زنش نمیشدم اصلا

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خردادعروسی کردم فروردین یک ماهم بود😁البته ناخواسته نبودمیخواستیم

روزی میرسدمردکوچک من🧒بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍😘

من چهارماه بعد عروسیم باردار شدم الانم چهارماهشه پیش همه خداروشکر میکنیم و شوهرم همیشه میگه اگه من دیر بچه دار میشدم دق میکردم 😎

پسرم اومدی و شدی همدم بی کسیام شدی همه کسم تموم تنهاییامو با وجودت پر کردی آروم جونم از خدا میخوام همیشه سلامت باشی 💕💖💓