2777
2789
عنوان

تزريق چربي به صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 26 پست
چقدر خوب. من میخوام لاغر کنم از ترس صورتم جراتشو ندارم سریع آب میشه. ولی از چاقی هم متنفرم بالاخره ب ...

من که خیلی راضیم چون بعد زایمان دوم یهو صورتم خالی شد البته از اولشم پر نبود ولی تو این سه سال اوکی بوده 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
من که خیلی راضیم چون بعد زایمان دوم یهو صورتم خالی شد البته از اولشم پر نبود ولی تو این سه سال اوکی ...

ممنون عزیزم. بعضیام میترسونن میگن یهو چربیا حرکت میکنن و شل و آویزون میشن😕😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از وقتی که گذاشتی 🙏🙏 شما چقد هزینه کردین و ماندگاری این کار چند ساله؟ 

خواهش میکنم عزیزم سه سال پیش یک‌و نیم من گونه و خط خنده رو زدم یک ماه طول کشید تا ورمش رفت البته من خودم گفتم زیاد بزن واسه همین طول کشید تا ورمش بره 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
خواهش میکنم عزیزم سه سال پیش یک‌و نیم من گونه و خط خنده رو زدم یک ماه طول کشید تا ورمش رفت البته من ...

بنظرتون چند سال باقی میمونه؟ 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
ممنون عزیزم. بعضیام میترسونن میگن یهو چربیا حرکت میکنن و شل و آویزون میشن😕😕

نمیدونم والله برای من که سفت سرجاش هست اصلا شل نشده اخه اونقدر زیادنیست که حرکت کنه بریز پایین چربی چون بافت بدن پیوند میخوره و جزیی از صورت میشه من کسی و ندیدم بریز پایین 

بنظرتون چند سال باقی میمونه؟ 

بستگی به بدن داره نمیدونم والله من اردیبهشت ۹۵ زدم هنوزم هست برای بعضیا اصلا ماندگاری نداره اینم ربطی به دکتر نداره به بدن خود آدم

ورزش سنگین همونطور که بدن و آب میکنه صورتم آب میکنه یه چیز طبیعی

بستگی به بدن داره نمیدونم والله من اردیبهشت ۹۵ زدم هنوزم هست برای بعضیا اصلا ماندگاری نداره اینم ربط ...

سپاس 🙏🙏🙏🙏

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
بعد ببخشید طبیعی ام هست؟؟ کسی میفهمه؟؟

آره عزیزم خیلی طبیعی فهمیدن که میفهمن ولی نمیدونن چیکار کردی به من میگفتن تپل شدی خوشگل شدی دماغتو عمل کردی😄 یه کاری کردی ولی نمی فهمیدن چیکار

آره عزیزم خیلی طبیعی فهمیدن که میفهمن ولی نمیدونن چیکار کردی به من میگفتن تپل شدی خوشگل شدی دماغتو ع ...

😆😆 چه باحال . هم تغییر میکنی هم کسی دقیق نمیفهمه. ممنون از وقتی که گذاشتی. لطف کردی😘😘

ليزر موهاي زايد آقايان و بانوان

هيدرودرم,ميکرودرم,ميکرونيدلينگ, تزريق ژل و هايفوتراپي  در کلينيک پوست و ليزر ادونيس

به متولدين هر ماه در ماه تولدشان هديه تخفيف 50 هزار توماني اهدا ميشود

ده درصد تخفيف براي کساني که مشتري معرفي کنند

ليزر رايگان صورت

تخفيف ويژه براي دانشجويان با به همراه داشتن کارت دانجشويي

ساعات کاري ؛ شنبه الي پنجشنبه ساعت 10-19

تلفن جهت هماهنگي 86110844-02186110849– 09120150817

تهران- گيشا - نبش کوچه 39- پ 356( بالاي داروخانه فدرا)- ط1- واحد6

شعبه دوم

تهران- تهرانپارس-خيابان فرجام شرقي-بين عادل و زرين-جنب استخر نارسيس-پلاک 77-ورودي 8-طبقه سوم واحد 14

تلفن جهت هماهنگي 77729654 --77729756– 09197757767