2777
2789
عنوان

تزريق چربي به صورت

154 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

نظرتون راجع به تزريق چربي به صورت براي پرتر شدن صورت چيه؟كسي هست كه اين كارو انجام داده باشه و اينكه راضي بوده يا نه؟

در ضمن به نظر شما از لحاظ شخصيتي كار چيپي نيست؟ 

ممنون دوستان🌸

من انجام دادم خیلی هم عالی فقط دوران نقاهتش طول کشید 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش

من نمیدونم فقط اینو میدونم اگه لازم باشه و در حد اعتدال باشه کار چیپی نیست

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم خیلی هم عالی فقط دوران نقاهتش طول کشید 

عزیز ببخشید که داریم سوال پیچت میکنیم 

من خط خنده دارم بفکرش بودم دوران نقاهتش چند وقته؟  تا چند وقت چربی باقی میمونه و اثر داره؟ 

هزینه چقد شد؟  

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
عزیز الان چقدرش مونده؟؟؟ میگن زود جذب میشه

بستگی به بدنت داره من از رونم چربی گرفت چربیای رون من از وقتی یادمه بوده چاق نیستم ولی چربی این ناحیه بدنم کلا همیشه بوده لاغرم بوده باز نرفته بخاطر همین هنوزم هست خداروشکر گاهی بیشترم میشه وقتی یکی دو کیلو وزن اضافه میکنم 

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
عزیز ببخشید که داریم سوال پیچت میکنیم  من خط خنده دارم بفکرش بودم دوران نقاهتش چند وقته؟   ...

من هفته ي پيش رفتم مشاوره شدم پيش دكتر توكلي فلكه ي دوم صادقيه كاراش خوب بود يك مليونو دويست براي زير چشم خط خنده و گونه مي گيره هر قسمت ديگه اي كه بخواين ٥٠ تومن روي اين مبلغ اضافه ميشه دوره ي نقاهت بستگي به بدن هر فرد متفاوته ولي به گفته ي دكتر تا دو هفته وروم دارم

عزیز ببخشید که داریم سوال پیچت میکنیم  من خط خنده دارم بفکرش بودم دوران نقاهتش چند وقته؟   ...

اگر فقط خط خنده بخوای اوکی اولش یه کم متورم و سفت تو دو هفته درست میشه و خطش پر میشه برای من که خیلی خوب شد 

من هفته ي پيش رفتم مشاوره شدم پيش دكتر توكلي فلكه ي دوم صادقيه كاراش خوب بود يك مليونو دويست براي زي ...

ممنون از وقتی که گذاشتید 🙏🙏

حالا انجام دادید یا فعلا مشاوره شدید 

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
بستگی به بدنت داره من از رونم چربی گرفت چربیای رون من از وقتی یادمه بوده چاق نیستم ولی چربی این ناحی ...

چقدر خوب. من میخوام لاغر کنم از ترس صورتم جراتشو ندارم سریع آب میشه. ولی از چاقی هم متنفرم بالاخره باید کم کنم گفتم بعدش برم تزریق چربی 

اگر فقط خط خنده بخوای اوکی اولش یه کم متورم و سفت تو دو هفته درست میشه و خطش پر میشه برای من که خیلی ...

ممنون از وقتی که گذاشتی 🙏🙏

شما چقد هزینه کردین و ماندگاری این کار چند ساله؟