الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بستگی به بدنت داره من از رونم چربی گرفت چربیای رون من از وقتی یادمه بوده چاق نیستم ولی چربی این ناحیه بدنم کلا همیشه بوده لاغرم بوده باز نرفته بخاطر همین هنوزم هست خداروشکر گاهی بیشترم میشه وقتی یکی دو کیلو وزن اضافه میکنم
کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی ساعتی موزون خویش بعد از این میزان خود شو تاشوی موزون خویش
عزیز ببخشید که داریم سوال پیچت میکنیم من خط خنده دارم بفکرش بودم دوران نقاهتش چند وقته؟ ...
من هفته ي پيش رفتم مشاوره شدم پيش دكتر توكلي فلكه ي دوم صادقيه كاراش خوب بود يك مليونو دويست براي زير چشم خط خنده و گونه مي گيره هر قسمت ديگه اي كه بخواين ٥٠ تومن روي اين مبلغ اضافه ميشه دوره ي نقاهت بستگي به بدن هر فرد متفاوته ولي به گفته ي دكتر تا دو هفته وروم دارم