2777
2789

سلام دوستان استغفار و چله استغفار برا گرفتن همه حاجت ها از جمله ازدواج کردن و بچه دار شدن و مشکلات مالی و از همه مهم تر پاک شدن گناهامون و قبول شدن راحت تر دعاهامون تاثیر خیلی خیلی زیاده داره هرکی میخواد اسم بنویسیم چله گروهی بگیریم باهم ۴۰ روز به حاجت هامون نزدیک شیم😍😍😍😍امسال عید ان شاءالله هممون دلمون خوش و پراز آرامش باشه

اگه موافق باشین ۴۰ نفر باشیم روزی ۷۵۰ مرتبه که مال هممون بشه ۳۰هزار مرتبه بازم کسی طریقه ختم استغفرالله ربی و اتوب الیه مدل دیگش میدونه گروهی پیشنهاد بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چطوریه؟

هرجور که باهم قرار بذاریم من گفتم روزی ۷۵۰ مرتبه باشه ۴۰ نفر باشیم هرروز ۳۰ هزار مرتبه ختم شه بعد گفتم شاید بقیه سختشون شد میخوام یجور باشه یه تعداد که همه شرکت کنن

من میخوام ولی فراموشم میشه خیلی سرم شلوغه یبار برداشتم تا نصفه خوندم فقط دو تا نی نی شیطون دارم  ...

تلگرام یا واتساپ اگه داشته باشین براش گروه یاداوری میزنم یا میتونی بسپری کسی هرروز صدات کنه یادت بندازه چون خودم کم میام سایت

روزی ۷۵۰زیاده الانم دم عیده شاید یسریا نرسن یایادشون بره بمونه به گردنشون روزی ۲۰۰تاباشه خوبه

آره گلم گذاشتم به عهده خودتون فرقی نداره بخواین روزی ۱۰۰ مرتبه هم میتونیم برداریم عالیه😍😍

من میخوام ولی فراموشم میشه خیلی سرم شلوغه یبار برداشتم تا نصفه خوندم فقط دو تا نی نی شیطون دارم  ...

ساعت گوشی تو یه ساعت مشخصی تنظیم کن هرروز یادت بندازه

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍
آره گلم گذاشتم به عهده خودتون فرقی نداره بخواین روزی ۱۰۰ مرتبه هم میتونیم برداریم عالیه😍😍

ااا چه خوب پس من همون روزی ۲۰۰تا برمیدارم به نیت بارداریم ،برام دعاکنید منم تاعید مامان بشم خیلی محتاجم به دعاهاتون

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

استارتر جان لطف میکنی اگه وقتی اعصا کامل شدمن صداکنی😚

تعدادهم هرچی باشه من قبول دارم😊

کتاب خون های گلم‌ کتابزندگی پس ازمرگ رو اگه نخوندین حتما بخونین😍