2777
2789

ملایم

ادم شادزیستیم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂❤️/کاربر از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/ لطفا برای درست شدن کارام و سلامتی خانوادم صلوات بفرستی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانم نزاشت ارایش کنم بعد حالا خواستگاری های خواهرم هی مامانم بهش میگه ارایش کن بعد ازش پرسیدم مامان چرا منو نمیزاشتی ارابش کنم بعد به نرگس هی میگی ارایش کن میگه چون تو بدون ارایش خوشگل تری نرگس با ارایش . حالا شما هم ملایم ولی هر طور خوشگل تری من کاملا بدون ارایش بودم 

امید زندگیم دوقلوهام😍 
من سی ولی کمتر بهم میخوره طبق نظر دیگران 

ببین ارایش ملایم یعنی به زمینه خیلیییی خوب برس با گریم خوب وطبییعی رژ کممم رنگ بزار البته مایل به صورتی کممم رنگ رژ گون تیره وکمممم رنگ رمل بزار وسرمه وخط ابرو کافیه 

ببین ارایش ملایم یعنی به زمینه خیلیییی خوب برس با گریم خوب وطبییعی رژ کممم رنگ بزار البته مایل ...

منم همینطوری آرایش میکنم، یه کرم پودر و ریمل و رژ و رژگونه کم رنگ و یکم سایه ابرو ولی خیلی تغییر میکنم

منم همینطوری آرایش میکنم، یه کرم پودر و ریمل و رژ و رژگونه کم رنگ و یکم سایه ابرو ولی خیلی تغییر میک ...

خو دیگه عزیزم میخای بدون ارایش بری که نمیشه بعد قرار بعد از ازدواج ارایش نکنی اگه الان ببینه به خودت میرسی بیشتر خوشش میاد در ضمن دختر با ارایش ملایم کلی جذاب میشه  بعد خود پسر چکارس وچن سالشه این سوال پرسیدم میخام طرز فکر کردنشو بدونم

خو دیگه عزیزم میخای بدون ارایش بری که نمیشه بعد قرار بعد از ازدواج ارایش نکنی اگه الان ببینه ب ...

پسرای مختلفی خواستگاری اومدن از یک سال بزرگتر از خودم تا به بالا ولی هر کدوم یطوری نشد بهم نخوردیم

منم کاملا حجاب دارم

منم میگم همینا رو هم نزنم نمیشه که مثلا جای جوش چند وقت دیگه میره ولی الان زشته من کرم پودر نزنم مش ...

اره عزیزم باید ارایش کنی به قول خودتت همین جای جوش اون که مبینه فک میکنه برا همیشه نه موقتیه بس باید زد