2777
2789
عنوان

بهترین کارگزاری بورس

17774 بازدید | 17 پست

سلام دوستان به اصرار پدرم میخوام وارد بورس بشم اطلاعاتم در این زمینه صفره بهترین کارگزاری چیه و کی میتونه حسابی بهم اطلاعات بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفید و اگاه شرایط اعتبار دادن ایناشون خوبه و دو تا کارگزاری بزرگ هستند ولی در حال حاضر به خاطر حجم بالای کاربر هاشون خیلی سرعتشان کم شده و زیاد هنگ میکنند به نظرم از یه کارگزاری که تعداد کاربران پایین تره بگیری هم بد نیست اونا هنگ کردن ندارن و سرعتشون بالاتره اسماشون رو تو نت سرچ کن

عزیز میتونی اطلاعات بیشتری بهم بدی چکار کنم و از کجا شروع کنم که ضرر نکنم و به سود برسم

اول برو سايت كارگزارى مفيد ثبت نام كن بعد معرفيت ميكنن برا احراز هويت به يكى از دفاتر نزديك محل سكونت شما بعد يه هفته حدودا كد بورسى مياد،در ادامه از خود سايت كارگزارى به سرى مطالب اموزشى هست ميتونين ببينين،يا تو تلگرام گروه و كانالاى معتبر كه رفته رفته اشنا ميشد روند خيلى پيچيده است حجم مطلب خيلى زياده😊

هر کارگزاری بجز فارابی به تمام معنا آشغال نه تخفیف کارمزد نه اعتبار هیچی فقط کارمزد میگیره 2با تو 1ماه هنگ کرد کلی بهم ضرر زد این کرونای لعنتی بره میرم پرتفومو میبرم تدبیرگران بد نیست ازش عرضه اولیه هامو میگیرم راضیم چون تازه تاسیسه خدماتش خوبه ولی خوب سیستمش مثل فارابی شیک و کاربردی و راحت نیست فارابی بهترین سیستمو داره میشه راحت باهاش کارکرد ولی خدمات صفر و منفی             

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند

با عرض سلام و ادب؛

بنظرم برای انجام قرارداد و امور کارگزاری (مؤسسه ملل) رو انتخاب نکنید. من چند روز پیش مبلغی رو از طریق درگاه بانکی که در سیستم آنلاین این کارگزاری جهت خرید وجود داشت پرداخت کردم و درگاه بانکی پیغام داد عملیات با موفقیت انجام شد ولی مبلغ پرداختی در حساب کارگزاری اینجانب جهت خرید سهام منظور نگردید که پس از چندین مرتبه پیگیری از قسمت مربوطه در کارگزاری ملل و سر کار گذاشتن من اعلام نمودند با آن سامانه بانکی که پرداخت کردید تماس بگیرید و پس از تماس با درگاه بانکی که از طریق آن مبلغ را پرداخت نموده بودم ضمن اعلام شماره ارجاع بانکی به من گفتند که مبلغ پرداختی شما در سیستم با موفقیت پرداخت شده و ایراد از سیستم نرم افزاری کارگزاری ملل می باشد که دوباره پس از پیگیری مجدد و اعلام به آن کارگزاری فقط می گفتند هیچ مبلغی از طرف شما به کارگزاری ما واریز نشده است. لذا با توجه به این موضوع اینجانب به همراه چند نفر دیگر از نزدیکان قصد تغییر این کارگزاری را داریم و پیشنهاد دلسوزانه من این است که برای قرارداد به سمت آن گروه از کارگزاری های بانکی بروید که از نظر رتبه و سوابق قبلی جزء گروه الف بوده اند و ضمن پاسخگویی صحیح به ارباب رجوع دارای سیستم نرم افزاری داخلی کم ایرادی هستند تا پول شما در این میان به هدر نرود.