2777
2789
عنوان

بهترین کارگزاری بورس

| مشاهده متن کامل بحث + 18019 بازدید | 17 پست
با عرض سلام و ادب؛ بنظرم برای انجام قرارداد و امور کارگزاری (مؤسسه ملل) رو انتخاب نکنید. من چند روز ...

ببخشید میشه یه کاذاری خوب معرفی کنید ؟

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.

سلام

من یک مطلب خودم نوشتم تجربه چهارساله خودم از کارگزاری هایی که باهاشون کارکردم

الان فارابی توی سه سوت کد بورسی میده

لینک ثبت نام فارابی

لینک پایین هم محتوایی که خودم نوشته

بهترین کارگزاری های بورس ایران

اگه میخواید یک کارگزاری عالی انتخاب کنید بدون هنگی بدون دردسر حتما حتما مطلبی که نوشتم بخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزش تحلیل تکنیکال بازارهای مالی (فارکس)‌ توسط مدرس با سابقه خانه سرمایه

با تدریس اصولی استاد ایمان  اختر با سابقه 18 ساله آموزش و تحلیلگر ارشد شرکت های بورسی، دارنده مدرک QAL  از انگلستان، فوق لیسانس اقتصاد و مدرک فنی و حرفه ای درآمد دلاری از فارکس خواهید داشت بازاری با ثبات و 24 ساعته که واریز و برداشت خود را از طریق ( web money) به آسانی انجام خواهید داد که بهترین جایگاه برای سرمایه گزاری است که برای دستیابی به این هدف باید دانش و مهارت کافی داشته باشید که در این مسیر با برگزاری کارگاه های معامله گری و پشتیبانی رایگان با همراه شما عزیزان هستیم.

09383357239

آموزش های کلاسیک

آموزش خطوط حمایت و مقاومت

آموزش تحلیل هارمونیک

آموزش به سبک الیوت

کار با ابزارها و اندیکاتورها

رسیدن به پلن و سیستم های معاملاتی موفق

آموزش مدیریت اکانت

صفر تا صد آموزش در 15 جلسه ( یک جلسه 3 ساعته در هفته )

برگزاری آزمون  و ارائه مدرک از QAL انگلستان

قیمتی بسیار مناسب و در صورت عدم رضایت شما از جلسه اول آموزش هزینه ای از شما عزیزان دریافت نخواهد شد