بخش ۱ : سفارش تخت
مدتی بود دنبال خرید تخت بودم که با توجه به تبلیغات زیادی که از یک فروشگاه در اپلیکیشن دیوار دیدم تصمیم به خرید از این فروشگاه کردم بعد از تماس با صاحب آگهی متوجه شدم فروشگاه در منطقه مرتضی گرد تهران وجود دارد و در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۴ با مراجعه حضوری تختی خریداری کردم
که مبلغ ۱۰۰ هزار تومان بیعانه به پرداخت از طریق کارت خوان پرداخت شد
در تاریخ ۱۳۹۸/۱۰/۸ تخت تحویل داده شد و مابقی پول به صورت واریز به شماه کارت بانکی فروشنده پرداخت شد
روز بعد متوجه شدم سایز تخت با اتاق من هماهنگی ندارد و با تماس به فروشنده خواستار تغییر سایز تخت شدم که ایشان هم پذیرفت و با ارسال وانت فروشگاه تخت مرجوع شد و تا این لحظه با وجود گذشت حدود ۴۰ روز از مرجوع کردن تخت با وجود پیگیری های زیاد از فروشنده از ارسال تخت به دلایل مختلف از قبیل خرابی دستگاه و شلوغی و . . . ممانعت میکنه
پایان پخش۱
بخش ۲ : شروع شکایت
در تاریخ پنجشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۸ با جستجو از فضای مجازی موفق به پیدا کردن شماره اتحادیه تخت و مبل شدم که در ساعت ۱۳ تماس گرفتم ولی متاسفانه کسی پاسخگو نبود
تا روز شنبه ۱۲ بهمن صبر کردم و ساعت ۱۰ صبح تماس گرفتم بعد از توضیح دادن مشکلم به من یه شماره موبایل دادن به اسم آقای اصلانی که گفتن تماس بگیرید انشالله مشکلتونو تلفنی حل میکنند
و خیلی خوشحال کننده به نظر میومد
با شماره ای که مربوط به آقای اصلانی بود تماس گرفتم پاسخی ندادن و پس از چندین بار تماس گرفتن موفق به صحبت کردن با ایشون شدم
ایشون نذاشتن من صحبت کنمو مشکلمو کامل توضیح بدم فقط بهم گفتن به دفتر شورای حل اختلاف کد ۲۷ در بازار مبل یافت آباد امروز ساعت ۱۵ تا ۱۸ مراجعه کن فورا انشااله مشکلتون برطرف میشه
ساعت حدود ۱۴ بود و چون مسیر منزل من شمال تهران بود و یافت آباد جنوب تهران فورا راه افتادم و راس ساعت ۱۵:۱۰ رسیدم وارد شدم کسی نبود از سرایه دار پرسیدم کجا باید برم گفت برید داخل اتاق وارد اتاق شدم یک آقای روحانی مشغول صحبت کردن با تلفن حدود ۲ دقیقه منتظر موندم تلفنشون تموم بشه بعد تا شروع کردم به توضیح دادن گفت باید به دفتر قضایی الکترونیک محل سکونت مراجعه کنید
واقعا خسته شده بودم بحث نکردم که اصلا چرا آقای اصلانی به من گفت پاشم این همه راهو بیام اینجا و اصلا چرا اتحادیه همون اول همچین چیزیو بهم نگفت ! و راه افتادم به سمت دفتر قضایی محل سکونت که به خاطر مسیر طولانی ساعت ۱۶:۳۰ رسیدم که گویا دفتر خدمات الکترونیک ساعت ۱۶ تعطیل میشه
خلاصه به منزل برگشتم و فردا ساعت ۱۰:۳۰ صبح مجدد به دفتر قضایی مراجعه کردم که به من گفتن باید بین ساعت۸ تا ۱۰ صبح باید بیای و سوال برام پیش امد چرا پس دم در ساعت کاریو نوشتن ۸ تا ۱۶ ...