2777
2789
عنوان

سن ازدواج🤨

288 بازدید | 31 پست

‏یه خونواده اومدن دفتر سیم کارت بخرن واسه دخترشون. شناسنامه دخترو چک کردم گفتم متاسفانه ایشون زیر ۱۸ سال هستن نمی تونن سیم کارت ثبت نام کنن مادرش گفت اشکال نداره به نام شوهرش بزنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز دوباره بحث کودک همسری و خانومایی که به شدت مخالفن باهاش ولی شعور دعوا نکردن ندارن و خانومایی که میگن واه ۸ ساله های الان اندازه ۵۰ ساله های قدیم میفهمن!

و من الله توفیق

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
باز دوباره بحث کودک همسری و خانومایی که به شدت مخالفن باهاش ولی شعور دعوا نکردن ندارن و خانومایی که ...

به هر حال هر معضل اجتماعی باید در موردش بحث بشه 

چه موافق چه مخالف بعد از صحبت فکر می کنند 

سکوت بدترین راه حله

اونموقعی که رفتم زایشگاه و دیدم یه دختر شونزده ساله زایمان کرده بنظرم خیلی قابل تامل اومد...

میدونم خانومای متاهل زیر ۱۸ سال هستن.خواهشا بخاطر خودتون و سلامتیتون انقد زود باردار نشید❤

به هر حال هر معضل اجتماعی باید در موردش بحث بشه  چه موافق چه مخالف بعد از صحبت فکر می کنند&nbs ...

من بار ها راجع بهش طومار نوشتم

دیگه از حوصلم خارجه واقعا دوباره بگم

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...