2777
2789
عنوان

سن ازدواج🤨

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 31 پست
یک نفری که از نظر قانون صلاحیت داشتن سیم کارت رو نداره از نظر همون قانون صلاحیت زندگی مشترک و زاییدن ...

ههه هه هه هه😂

منم همیشه همینو میگم ولی نمیدونم چرا بعدش فحشم میدن  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونموقعی که رفتم زایشگاه و دیدم یه دختر شونزده ساله زایمان کرده بنظرم خیلی قابل تامل اومد... میدونم ...

واقعا ناراحت کننده هست 

یک نفر به جای رشد و پیشرفت درگیر این مسائل بشه

یک نفری که از نظر قانون صلاحیت داشتن سیم کارت رو نداره از نظر همون قانون صلاحیت زندگی مشترک و زاییدن ...

قانون را ک ی علیه السلام ننوشته یکی مثل منو و شما نوشته ممکنه فردا عوص بشه حضرت فاطمه ۹ ساله ازدواج کرد 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  
از عوارض سن کمه

سن کم من یا اونا؟😮

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
خیلی چیزا ۱۴۰۰سال پیش روش انجامش متفاوت بود 

الانم اگه دختر خاستگار خوب داشت باید بدیم بره سن مهم نیست ن اینکه بعد ۳۰ سالگی کاسه چه کنم دست بگیریم تازه 

برا حاجت من صلوات می فرستی ؟  

فرمون ماشین دستش نمیدن .ولی بدون اموزش تو جامعه ما رهاش میکنن که بره زندگی کنه .از پشت میز مدرسه برش میدارن میزارن پشت گاز اشپزخونه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
الانم اگه دختر خاستگار خوب داشت باید بدیم بره سن مهم نیست ن اینکه بعد ۳۰ سالگی کاسه چه کنم دست بگیری ...

بدیم کجا بره؟

مگر بعد ازدواج چه اتفاق مهمی قراره به وقوع بپیونده؟

استعدادها و قابلیتهای اون بچه چی؟ 

آینده ش؟

فرمون ماشین دستش نمیدن .ولی بدون اموزش تو جامعه ما رهاش میکنن که بره زندگی کنه .از پشت میز مدرسه برش ...

بخصوص در جامعه ما که آنقدر شدت تغییرات زیاده

و والدین هم نمی تونن راهنمای خوبی برای افراد باشن 

حتی در سنین بالاتر هم اغلب با سعی و خطا جلو میرن دیگه بچه ....