2777
2789
عنوان

عصبانیتمو رو چی خالی کنم....

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 31 پست
والا حرف زدن دیگه چکارت کردن  مگه از ادم به دوری دور از جونت  رفتارت با شوهرت هم بد  ...

شاید ویار بدداره

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن واسه دوستمونه!!! چی بگم اخه بهشون.... 

بگو رییییدی 

منم ی دوست داشتم اسمش (اسم شوهرت) بود

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
اخه ویار چه ربطی به حرف زدن داره نمیدونم  درکش نکردم  حالب نبود رفتارش  ولی جریان ...

نگو توروخدا من سر بچه اولم فقط تا ۴ ماه میخاستم بمیرم از ویار 

حالا ویارم چی بود : موبایل ، شوهرم و هر کسی که ارم سوال بپرسه 😐 بخدا همچین بدبختی رو تو عمرم ندیده بودم ، شوهرم زنگ میزد از سر کار حالمو بپرسه تا صد بار که جواب نمی دادم اون بدبختا نگران هی زنگ میزد آخر فحش میدادم قطع میکردم فک کن🙄😥

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم ارزانی داشتی هزاران بار شکرت     
فقطی حرف میزنن...بگو سرم درد میکنه...برو استراحت تا حوصله عشقت رو داشته باشی

ده بار گفتم کمرم درد میکنه، هی سرفه کردم که مثلا بوی چسب داره اذیتم میکنه. حالیشون نیست اصلا. هی گفتم بقیش بمونه شب درست میکنم،میگه این دیگه کم مونده بزن تموم شه. باز یکیشون یه کم حالیشه ولی یکیشون واقعا رو مخمه

ده بار گفتم کمرم درد میکنه، هی سرفه کردم که مثلا بوی چسب داره اذیتم میکنه. حالیشون نیست اصلا. هی گفت ...

ولیکن مطمئنم اونا اصلا تو فاز حاملگیت نیستن یعنی درک نمیکنن که اذیت میشی بخدا یکم سخت گرفتی بهشون گناه دارن تقصیر مادرشونه که حال و روزتو میبینه و به بچه ها تذکر نمیده

خدایا بابت تمام نعمت هایی که بهم ارزانی داشتی هزاران بار شکرت     
والا حرف زدن دیگه چکارت کردن  مگه از ادم به دوری دور از جونت  رفتارت با شوهرت هم بد  ...

من همیشه اینجوری نمشم که... امروز بعد ناهار داشتم میخوابیدم یهو اومدن، هم خوابم نصفه شد، هم دوتایی حرف زدنشون رو مغزم بود، هم جعبه درست کردن واسشون... حالا این وسط باید پذیرایی هم بشن... بخدا وکدگسشون دارم ولی بعضی وقتا نمیکشم.... 

مثل مامان من که توی این هاگیر واگیر که ما لنگ پولیم و باید تازه یه کارو شروع کنم سفارش داده که مقاله ...

آخ بخدا دوس دارم کلمو بکوبم به دیوار از اینکه خودشونو میزنن به علی چپ