2777
2789
عنوان

دیگه نمیام نی نی سایت...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 97 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نرو

شمعدونیا دق میکنن😒

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 

توکلت به خدا باشه عزیزم.به وقتش تو هم نی نی دار میشی اینجا انقدر زنا بودن که چند سال چند سال باردار نشدن ولی توکلشونو از دست ندادن امضامو بخون

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
اشتباهت همینجاست ک ناامیدی جذب میکنی وقتی زن بارداری  رو تو سایت میبینی فقط خداروشکر کن ک خد ...

دقیقا دوستم فقط دعا میکرد برا همه از ته دلش خیلی مهربون بود واقعا دوس داشت همه باردارشم امروز بی بی چکش مثبت شد

خدایا شکرتتتتتت،⁦♥️⁩
۸ ماه هستش تنبلی دارم ..دیگه همش از بیبی منفی حسته شدم

وااااای تنبلی که چیزی نیست عزیزم

قرص لتروزول بخور آمپول اچ سی جی هم بزن تحمکها ازاد بشه یکی دوتا نی نی خوشگل بشه به امیدخدا

من خودم نه ماه اقدام بودم تنبلی داشتم .ماه اول که قرص خوردم و آمپول زدم باردار شدم

خدای مهربونم دوستت دارم