2777
2789
عنوان

دیگه نمیام نی نی سایت...😭

| مشاهده متن کامل بحث + 788 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکار کنم امیدداشته باشم خیلی خستم خیلی ،😭

مشکلت چیه عزیزم مگه؟

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
شما مشکلت چیه؟

من خودم تنبلی تخمدان وکیست ریزوهزارتامشکل دیگه 

همسرمم اسپرمش صعیفه وحرکتش کند

ولی بازم امیدم بخداست❤❤❤❤❤

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
خانوم مگه دست کساییه که اینجاهستن .بابا دست خداست .اصلو ول کردی گرفتی فرع رو

بخدا همه نذری کردم ..منظورمه اینجا میام امیدوار میشم بعد هی ک منفی میشه امیدم از دست میدم 

بنظرت اسپرم شوهرم تعدادش کمه درست میشه

شوهر خواهرم اسپرماش ضعیف بود و کم درست شد الان یه دختر دارن باید تقویت بشه. یکسال طول کشید تا بتونه شوهرشو خوب تقویت کنه. چند بارم دکتر رفتن

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

خانمایی که تنبای تخمدان دارید و منتظر نی نی هستید

قرص لتروزول بخورید و برای ازاد شدن تخمک امپول اچ سی جی بزنید

الکی وقتتون رو هدر ندید منتظر بمونید ...این دکترا بی خیالن وقتی به یال باردار نشید این قرص رو میدن...خب همون اول اینکارو کنید

خدای مهربونم دوستت دارم
اسپرم شوهرت تعدادش کمه یا تحرکش چند وقت اقدامی  

تعدادش 60میلیونه فقط 15درصدش حرکت داره 

4ساله عزیزدلم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔