2777
2789
عنوان

گند زدن به ابروهام😭

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 47 پست

چشمای ریز باید ابروهای نازک داشته باشه.چشمای درشت ابروهای نازک بهش نمیاو.

من مامانم  چشماش ریزه ابروهاش باید قشنگ یه خط بشه.دوخط باشه واقعا بهش نمیاد😂.

اما خودم خداروشکر چشمام مث مامان بابام ریز نیس از چشمای اونا بزرگتره😂.کلا ابرو نازک کنم بهم نمیاد.

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی
ن بستگی ی سلیقه س..نه بهتری...من ابرو های خیلی پهن و ختی نامرتب دوس دارم.....فقط زیر شو بر میدارم... ...

دقیقااااا ابروهای منم اونشکلی شدن😭

بدم میاد از ابروی کادر شده خیلی

چون ابروهام زیادی مشکین اثن قشنگ نیست سنمم برده بالا

ای خدا بگم چیکارش نکنه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون حساسم و قطعا خودم بهتر میدونم چی میخوام نمی سپرم هرگز به آرایشگر...

اوهوم. حتما گند زدن قبلا. خوبه خودت حداقل اونجوری میخوای برمیداری. من این ارایشگاه رو پیدا کردم ی نفس راحت کشیدم. ۴تا ابروکار حرفه ای داره. 

ابرو واقعا موثره توو چهره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من زیاد سر این مسائل آرایشگاه نمیرم یه بار رفتم ابرومو پهن برداشتن یه بار دیگه رفتم ابرو نازک کردن اون چیزی که می خوام کلاً نمیتونن در بیارن منم دیدم اینطوریه دیگه خودم برمیدارم اتفاقاً خودم برداشتنی خیلی هم قشنگ میشه و همه تعریف می‌کنن و فکر می‌کنن که آرایشگاه رفتم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
دقیقااااا ابروهای منم اونشکلی شدن😭 بدم میاد از ابروی کادر شده خیلی چون ابروهام زیادی مشکین اثن قش ...

آره..ابرو ی کادر شده قیافه رو بی کلاس و یه جورایی مث این خانوووووم سن بالا ها میکنه..حالا بذار در بیاد دیگه

اوهوم. حتما گند زدن قبلا. خوبه خودت حداقل اونجوری میخوای برمیداری. من این ارایشگاه رو پیدا کردم ی نف ...

نه هیچ وقت آرایشگاه برای ابرو نرفتم ک گند بزنن😉😉😉😉 آره خب وقتی راضی هستی خودت که حللللله

نه هیچ وقت آرایشگاه برای ابرو نرفتم ک گند بزنن😉😉😉😉 آره خب وقتی راضی هستی خودت که حللللله

چ باحال. حتی عروسیتم خودت برداشتی؟ بابا ایول

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊