2777
2789
عنوان

کسی بوده قبلا مظلوم بوده اما حالا جواب خانواده شوهرشو بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 68 پست

من قبلا هر چی دلشون میخواست میگفتن منم فقط ساکت بودم و نقطه ضعف گرفتم الان همون نقطه ضعفاشون شده نقطه قوت من

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
با خانواده همسرم رابطه خوبی داشتم، تا قبل اضافه شدن یک عدد تحفه، میبینم چقدر خوب حرف میزنه و متلک می ...

خب مثل خودش رفتار کن

قبل اینکه اون شروع کنه متلک انداختن شما شروع کن

از قبل تو خونه تمرین کن 

ببین نقطه ضعفاشون چیه.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره والله هر دفه ک مادر شو خواهرشو زنداداششو میبینم پیش خودم میگم حتما جوابشونو میدم اما لال مونی میگیرم هر روزم همینه ناراحت میشم بابتش با شوهرم دعوا میکنم میگه بخدا همونجا جوابشونو بدی خیلی برا من بصرفه تره تا بعدا غرش رو سر من بزنی-هشت ساله کارم همینه ای خدا

واقعا، اصلا ادم بی عرضه ای نیستم، اما اصلا جسارت این کارو ندارم بیشتر وقتها هم بعدا یادم میفته که ک ...

بله من خیلی آروم و ملوس بودم، الان یه گربه خشمگینم . حرف بزنن میخورمشون 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
چجوری تونستی عزیزم؟

وقتی دیدم هرچی خانمی می کنم و میخوام هیچی نگم و حرمت نگه دارم اما متوجه نمیشن تصمیم گرفتم تغییر رویه بدم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
واقعا، اصلا ادم بی عرضه ای نیستم، اما اصلا جسارت این کارو ندارم بیشتر وقتها هم بعدا یادم میفته که ک ...

باید جواب تو پر آستین داشته باشی.

من حرفامو باخنده میگم اگه کارساز  نشه جدی

دیدت رو به زندگی تغییر بده.  این خودتی که بهشون اجازه میدی ماراحتت کنن. الان باید برم اگه خو ...

ممنون، درخواست دوستی میفرستم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند