2777
2789
عنوان

کسی بوده قبلا مظلوم بوده اما حالا جواب خانواده شوهرشو بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 68 پست
بله من خیلی آروم و ملوس بودم، الان یه گربه خشمگینم . حرف بزنن میخورمشون 

بتعریف گربه ملوس، چجوری تونستی

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
یبارم جاریم تا منو دید گفت صورتت لاغر شده ها  چند بارم تکرار کرد درحالیکه من کلا لاغر شدم نه ف ...

منم لاغرم مادرشوهرم چندوقت ی بار یکیو مثال میزد میگفت چیه آدم مثه چوب خشک باشه لباس بش نمیاد .

خودش چاقه منم گفتم اتفاقا لاغری خوبه سلامتیشو داره چیه آدم مثه بشکه باشه هی بو بده 😅😅😅😅😅دیگ همون شد بگه.

ولی دوس دارم یکم اضافه کنم .🙁🙁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لاغرم مادرشوهرم چندوقت ی بار یکیو مثال میزد میگفت چیه آدم مثه چوب خشک باشه لباس بش نمیاد . خودش ...

یعنی این چاقی لاغری یه معزل شده کلا فقط ادم اذیت میکنن نمیدونم فازشون چیه این خاندان شوهر

من چاق بود هرروز یه حرفی بود الان خیلی لاغر شدم اونم یه بدبختی موندیم والا

نمیدونم والا بدبختی اینه ک خودشونم میزون نیستن اضافه دارن 

من که مادرشوهرم به روم میگفت اگه من یه کیلو چاق بشم خودکشی میکنم الان خودش فکر کنم 30کیلو چق شده 

خواهرشوهرم بیچاره جاریم میدیدمیگفت چرا شکمت میدی تو جاریم دست پاچه میشد میگفت نه من این ماه 3کیلو هم لاغرشدم یکبار به جاریم گفتم به کی چه ربطی داره تو چاقی یا لاغر قرار نیست توضیح بدی الان خواهرشوهرم اونقدر چاق شده که نگو شوهرم گفت به اش خیلی چاق شدی میگفت نه من فقط نفخ کردم خخخ

بتعریف گربه ملوس، چجوری تونستی

وقتی با خنده صد تا حرف بارم میکردن و من نمیدونستم باید به شوخیشون بخندم یا بخاطر توهینشون عصبی بشم ، 

در چنین شرایطی یا باید مثل خودشون جواب بدم یا تا آخر عمر حرف بشنوم  و سکوت کنم، این شد که سعی کردم جواب بدم ک دهنشون رو ببندم

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر