2777
2789
عنوان

اول یه بیوگرافی از خودم میگم بعد شما بگین که... من ۱۸سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب من 28 سالمه...لیسانس فیزیک اتمی دارم...کامپیوتر و خیاطی و آرایشگری دیپلم فنی و حرفه ایی...و کارهای هنری مثله نقاشی و کارهای تجسمی...بافت با ماشین و دست...روانشناسی و حقوق و پزشکی عمومی و زنان به صورت کتاب و مقاله به خاطر علاقه شخصی...متاهل...فعلا ناکام در امر نی نی آوری😐...در آرزوی کنار گذاشتن تنبلی و رفتن به کلاس تزریقات...

میخوام بگم خوبه که دختر تو سن پایین دنباله همه چی باشه...منم نیمی از توانایی هام رو تو سن شما بدست آوردم و تقریبا میشه گفت بعد از تاهل کار خاص و مهمی جز استفاده ازشون نکردم...و بهترین زمان برای زندگی برای خودت و آیندت...همین مجردی و جوونیه...که البته به شرط اینکه هرز نری و نیوفتی فقط دنباله خوش گذرونی و جفت پیدا کردن...واسه تایید دیگرانم نع...فقط واسه اینکه توی زندگی هر چیزی رو حتی کمی بلد باشین و به هر چی میخواین برسین...موفق باشین...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊
خوب من 28 سالمه...لیسانس فیزیک اتمی دارم...کامپیوتر و خیاطی و آرایشگری دیپلم فنی و حرفه ایی...و کاره ...

مرسی بابت راهنماییات عزیزم حتما استفاده میکنم

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

بچسب ب ارایشگری عالیس 👌👌👌👌👌تقلب نکنی فقد😁😂😐😐😐عاشق ارایشگریم وگرافیک وپزشکی ،،ارایشگری بلدم

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐
بچسب ب ارایشگری عالیس 👌👌👌👌👌تقلب نکنی فقد😁😂😐😐😐عاشق ارایشگریم وگرافیک وپزشکی ،،ارایشگری بلدم

ارایشگری جواب نمیده همه زدن تو این کار مشتری نداره

ارایشگری جواب نمیده همه زدن تو این کار مشتری نداره

بروتوکارمنشی دکتری،خیاطی،لوازم ارایشی ولباس زیر سودش خوبه ها .من قبلاتوکارلوازم ارایشی وبهداشتی بودم سال93 عالیبود الان قیمتا وحشتناک سیرنجومی دارن.ولی ازیجایی شروع کن باقد رت

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐
بروتوکارمنشی دکتری،خیاطی،لوازم ارایشی ولباس زیر سودش خوبه ها .من قبلاتوکارلوازم ارایشی وبهداشتی بودم ...

ی سوال بپرسم؟

ی سوال بپرسم؟

بپرس