2777
2789
عنوان

اول یه بیوگرافی از خودم میگم بعد شما بگین که... من ۱۸سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 63 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای زبانت کلاس رفتی??

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

۱۹‌سالمه‌دانشجو‌ترم‌چهار‌عربی‌هستم

گواهینامموگرفتم

انواع‌تزریقات‌بلدم

عشق ادبیاتم‌مبتونم‌تدریس‌کنم‌میخوامم‌برم‌سراغ‌ارایشگری

الانم‌حیلی‌ناراحتم‌یه درسمو‌افتادم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
اونجا ک انون زبان هس میتونی بگی کار ترجمه هم تحویل میگیری و انجام میدی به همین راحتی

استخدام نمیکنن چون سنم کمه 

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
۱۹‌سالمه‌دانشجو‌ترم‌چهار‌عربی‌هستم گواهینامموگرفتم انواع‌تزریقات‌بلدم عشق ادبیاتم‌مبتونم‌تدریس‌کن ...

تو سن کم خوب پیشرفت داشتی♥

تو سن کم خوب پیشرفت داشتی♥

برعکس‌حس‌میکنم‌بی‌استعداد‌ترین‌ادم‌روی‌زمینم

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
اره 

کجا?? میشه یذره راهنمایی کنی منم میخام برم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
نه کی گفته من خودم ۱۹ سالم بود زبان درس میدادم رشتم زبانه حتما نرفتی دنبالش

رفتم چن جا نمیدونم مشکل چیه خیلیم دنبالش بودم چه زحمتا که نکشیدم ولی نشد دیگه 

بدو بیا حس ششمم😊

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟