در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا هرروز خونه تکو ن یه 😂😂 من کلا هفته ای یکبار کل خونه رو میسابم زیرمبلا. خود مبلا. سرامیکا. زیر میز تلویزیون.داخل کابینتا. دستشویی و حموم شستن. یخچال مرتب کردن.روتختی شستن. کردگیری اساسی. یه قالیچه کوچولو توی اشپزخونه هم تازه شستم. پرده ها هم فقط واسه پذیرایی رو نشستم. پنجره هارو هم قبل تمیز کردم وقتی بازونه زمستونه بازم لک میشه کاری نمیشه کرد😒
بجز فرش والا من همیشع خدا در حال شستن پرده و پتوام 🙁😂
من فرشامو امسال هم نمیشورم خیلی کثیف نیستن
ط یه شامپو فرش
پردمو میشورم خیلی کثیفه
پتوهامم تمیزه فقط پتو دونفرمون کثیفه میدم خشکشویی
آماااااااا
آشپزخانهههههه کثیف و پر از چربی و بهم ریخته
خدا بهم کمک کنه بتونم تمیز کنم
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹