2777
2789

نمیدونم. فکر نمیکنم

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

الان باردارم هستید؟؟

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن خدانکنععع تولد دخترمه

😅😅

یه سوال دارم من دخترم فقط شیر خودمو میخوره ،سوپ براش برنج و هویج و کدو گوشت می‌زارم تو مخلوط کن حالت آبکی میخوره ،همین با فرنی اگه یکم جامد باشه هرچی خورده بالا میاره ،هشت ماهشم تموم شده من الان چیا میتونم بدم بش ؟؟؟ اگه غلیظ باشه عوق میزنه ،بچه های شما چه جورین ؟؟؟

یه سوال دارم من دخترم فقط شیر خودمو میخوره ،سوپ براش برنج و هویج و کدو گوشت می‌زارم تو مخلوط کن حالت ...

دختر منم فرنی بخوره شکمش درد مکنه تا صبح نمخابه

ازول ندادم بهش

بقیه غذاهارم باید غلیظ باش بخوره وگرنه ابکی باش ابشو فوت میکنه بیرون 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه سوال دارم من دخترم فقط شیر خودمو میخوره ،سوپ براش برنج و هویج و کدو گوشت می‌زارم تو مخلوط کن حالت ...

۸ ماهشه چهار دست و پا میره؟ چ کلمه هایی میگ؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۸ ماهشه چهار دست و پا میره؟ چ کلمه هایی میگ؟

نه فقط میشینه البته پشتش بالش باشه از عقب خودشو نندازه،دیروز دست زدند یاد گرفت گفتیم دس دسی دست میزد و دد می‌گفت ،کلمه اگه ، دد و بب ، اینجور چیزا رو میگه ،

چیا به دخترت میدی ؟؟ من دیروز زرده تخم مرغ و تو ابجوش به کردم سه چهار تا قاشق دادم با یکم فرنی تا صبح تو خواب گریه کرد پدرم درومده هرچی میدم  شبا دل درد میشه گریه می‌کنه فقط شیر خودمو میخوره اونم تو خواب ،اینجوری بش

هیچ ویتامینی نمی‌رسه