2777
2789
چیا به دخترت میدی ؟؟ من دیروز زرده تخم مرغ و تو ابجوش به کردم سه چهار تا قاشق دادم با یکم فرنی تا صب ...

من فرنی نمیدم دل درد مگیره

من سوپی ک خودم میخورمو میدم.صبونه زرده تخم مرغ با پوره سیب زمینی

بیسکوییت مادر و سرلاک موز 

من فرنی نمیدم دل درد مگیره من سوپی ک خودم میخورمو میدم.صبونه زرده تخم مرغ با پوره سیب زمینی بیسکوی ...

میشه الان آب سیبم داد؟؟ بچه من نشسته نمیتونه بخوره می‌ریزه همش میزارم تو کریر حالت نیمه نشسته تو دهنش میزارم با قاشق ، شما بچتون خودش قاشقو میگیره میخوره ؟؟؟ نشسته بش میدین؟؟ سوپو تو مخلوط کن میریزین؟؟ بچم چیز غلیظ نمیتونه بخوره بالا میاره نگرانم چرا اینطوریه الان باید جویدنو یاد بگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه الان آب سیبم داد؟؟ بچه من نشسته نمیتونه بخوره می‌ریزه همش میزارم تو کریر حالت نیمه نشسته تو دهن ...

ن قاشق نمتونه

خودم میدم بهش نشسته میدم بخوره 

ن من سوپشو با گوشکوب له میکنم فقد

اونم خیلی پوره نمیکنم.مترسم اونوقت بد عادت شه.اره عزیزم .اب هویج اب سیب خیلی خوبه براشون.دختر منم زیاد جویدن بلد نیست ک.مثلن نون بهش میدم خودش تیکه تیکه مخوره .ولی چون دندون نداره مترسم زیاد با چای شیرین و اب ابگوشت قاطی مکنم میدم

آخه دکتر گفته غلیظ بده رفلاکس داره , بعدم هشت ماهش شده نمیتونه نشسته غذا بخوره همه رو می‌ریزه ،خیلی ...

ن عزیزم اینجوری فک نکن

هر بچه ی مدله

دختر من هنوز چهار دست و پا نمیره

بعضیا ۷ ماهه راه میفتن

عزیزم قطره ویتان بهش بده

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر