2777
2789

سلام خانما من شاغلم دوتا دختر بچه ۴ و ۶ دارم .خسته شدم حسرت تمیز موند خونه بدلم موووند ..اه..بچهام مدام ریخت و پاش دارن ..خودمم یکم پلشتم ..و شوهرم خیلی بیشتر و منم و دست تنهامم .. وای اصن نمیتونم خونه سالم نگه داریم ..خونه نو سر دوسال پوکوندم ...کاغد دیواری بچه کند ..خودم سینک سیاه کردم ..و یه لیوان اب کپ شد رو میزم و میزم باد کرد .از شوهرمم میترسم بفهم خفم میکن ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردارم بچه کوچیک دارم 

خونم نامرتبه.

یبار یه جمله خوندم که بچه ها یه روز بزرگ میشن

ازدواج میکنن مبرن 

اون موقع دائم خونت تمیزه.

ولی دلت تنگ میشه واسه اسباب بازی بچت.جوونی خودت

قدر لحطه هات بدون 

جمعه ها هم تمیز کن .

حرص نخور

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

هفته ای یکروز کارگر بگیر خب فوقش هفته ای پنجاه شصت تومن میخوای بدی تا تمیز کنه روزانه+ یکربع زمان بزار واسه خونت همبشه تمیزه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃

عزیزم مقصر خودتی یکم مراقب وسایلا باش دختراتم یه گوشه خونه وسیله بریز بازی کنن بعد ک تموم شد بهشون بگو خودشون جمع کنن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
من باردارم بچه کوچیک دارم  خونم نامرتبه. یبار یه جمله خوندم که بچه ها یه روز بزرگ میشن ازدوا ...

وای شوهرم پدرمو در اورد .بخدا فقط دارم سر بچه ها جیغ میکشم روزی ۲۰ دست لباس عوض میکنن و میریزن .

هفته ای یکروز کارگر بگیر خب فوقش هفته ای پنجاه شصت تومن میخوای بدی تا تمیز کنه روزانه+ یکربع زمان بز ...

کارگر هم صداش در اومد .میاد بچها رو میگه نگه دار تا من تمیز کنم اونا از اونطرف میریزن

من باردارم بچه کوچیک دارم  خونم نامرتبه. یبار یه جمله خوندم که بچه ها یه روز بزرگ میشن ازدوا ...

عزیزم این حرف درسته اما نمیشه که یهو مهمون ناخونده میاد من دوقلو دارم وقتایی ک بچمو میخوارونم میوفتم ب جون خونه یعنی از خسستگی میمیرما اما ازینکه یکی بیاد خونم بهم ریخته باشه بدم میاد

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
کارگر هم صداش در اومد .میاد بچها رو میگه نگه دار تا من تمیز کنم اونا از اونطرف میریزن

ای بابا پس کلا بیخیالی طی کنید تا بزذگ بشن خودتم دست ازشلختگی برداری اخه چرا سینکو سیاه میکنی😬🤕

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
از رو قصد نیست نمیدونم ..چرا اینجوری میش..گلدون گل رو میز کپ شد میزم باد کرد

مثلا چیزایی ک احتمال شکستن هست رو بلند کن دم دست بچه ها نزار..هر هفته یک‌مرتبه تمام لیوانای استفاده شده رو با وایتکس بشور و قبلش سینک رو وایتکس بزن تا لیوانا رو بشوری جرم سینک هم از بین رفته.گ

هفته ای یکروز کارگر بگیر خب فوقش هفته ای پنجاه شصت تومن میخوای بدی تا تمیز کنه روزانه+ یکربع زمان بز ...

من هفته ای ۳ بار جارو میزنم و هر روز ریخت و پاش جمع میکنم ...فقط وقت میکنم ناهار و شام سرهم کنم و یه جمع و جور و ظرف شستن

وای شوهرم پدرمو در اورد .بخدا فقط دارم سر بچه ها جیغ میکشم روزی ۲۰ دست لباس عوض میکنن و میریزن .

یه کلیپ دیدم 

که زنه رفت پیش مادرش گله کرد که شوهرم همش لباساش وسطه خونس.

مادرش گفت منم هی به پدرت غر میزدم که چرا جمع نمیکنی 

یه روز ناگهانی پدرت از دنیا رفت من موندم یه خونه تمیز و دلتنگی واسه همون لباسای وسط خونه 

کاش پدرت.بود ولباساشم.وسط بود

شوهر منم لباساش وسط خونس 

دخترم که از کشو همه رو می ریزه وسط خونه 

یعنی اصلا نمیشه مهمون سرزده بیاد 

برعکس خانواده شوهرم همیشه سرزده میان

اوایل حرص میخوردم میگفتم ابرو میره 

ولی الان میگم فدای سر بچم

نمیشه که بچمو بکشم بخاطر لباس.

بچه مهم تره یا لباس .

خودت انتخاب کن .

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم