2777
2789
عنوان

همسایمون زوج جوانند

212 بازدید | 18 پست

سلام یه همسایع داریم زوج جوانند خیلی نیازمن ..دن 

شوهرش شاگرد مکانیکه خودشم بعضی وقتا میره خونه مردم رو تمیز میکنه بیچاره ها خیلی فقیرند 

توی خونشون یه یخچال کهنه با گاز کهنه ظروف کهنه 

هیچ وقت ندیدم لباساشون عوض بشه بیچاره ها چه گناهیی کردن پدرمادرشونم کمکشون نمیکنند دلم کبابه براشون 

توی اتاق داخل حیات یه پیرزن زندگی میکنن اونم سرشون خیلی منت میزاره نمیزاره حموم برن نمیزاره لباس بشورن 

دنبال کسی میگردم بتونه توی پول پیش خونه کمکشون کنه  که برا خودشون بتونن یه خونه مستقل اجاره کنن راحت بشن ازین پیره زن خودم هم ندارم زیاد ولی بعضی وقتا براشون مواد غذایی میگیرم میگم اینارو کسی داده گفته به همسایونم بدین نمیخوام دلش بشکنه خیلی مهربونن کاش خدا بهشون کمک کنه خیلی بده وضعیتشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مث منن 😑فقط با این توفیر که من بچه دارم نمی تونم برم سرکاراونا حداقل همو دارن منو حتی اونم ندارم ...

اره خیلی بده وضعیتشون 

ولی همدیگرو دارن میترسم سر همین نداریشون زندگیشون ازهم بپاشه 

وضع پدرومادرشون چطوره؟

اوناهم ندارن ولی زیادم فقیر نیستن توی این یکسال ندیدم بیان سر بزنن به بچهاشون بیچارا ها سنشونم خیلی کمه 

پدرمادر دختره خیلی بهش بدی کردن 

اوناهم ندارن ولی زیادم فقیر نیستن توی این یکسال ندیدم بیان سر بزنن به بچهاشون بیچارا ها سنشونم خیلی ...

احتمالا با ازدواجشون مخالف بودن،الانم میگن تحت فشار بزاریمشون تا به غلط کردم بیفتن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

احتمالا با ازدواجشون مخالف بودن،الانم میگن تحت فشار بزاریمشون تا به غلط کردم بیفتن

نه اینارو از سرخودشون باز کردن میگه هردو خانواده راضی بودن به ازدواجمون