2777
2789

من توی هفته ۳۴ به خاطر مسمومیت بارداری و فشار خون ۱۸ روی ۱۲  زایمان کردم وزنش ۱۶۰۰ بود با قد ۴۳

۲۵ روز توی دستگاه بود والان که ۴۵ روزشه شده ۲۵۰۰

خیلی ظریفه حتی توی کریر نمی تونم بزارمش 

می ترسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوستمم بچش زود به دنیا اومد الان ماشالله هم زرنگ و هم درکش بالاس نسبت به هم سن های خودش به دنیا اومد. 2200 بود فک کنم 37هفته دنیا اومد تو دستگاه نرفت فقط زردی داشت دو روز تو دستگاه بود 

ولی نسبتا ضعیف بدنش و لاغر 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
منم باردارم بچه ها علت زایمان زود رس چیه میشه جلوگیری کرد الان تو ۲۷ هستم

ارثی و عفونت و عفونت دندان و کار کردن زیاد 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
منم باردارم بچه ها علت زایمان زود رس چیه میشه جلوگیری کرد الان تو ۲۷ هستم

من از هفته ۳۰ فشار خون داشتم و هفته ۳۳ به خاطر دفعه پروتئین بستری شدم بیمارستان و چند روز بعد گفتن برای زنده موندن خودمو بچه باید دربیاد

ارثی و عفونت و عفونت دندان و کار کردن زیاد 

مرسی دوستم دحتر اولم که تا ۴۰ هفنه موند با اینکه گیسه ابم خیلی بزرگ بود ولی اینو چون ناخواسته باردار شدم چک نگردم عفونتو و دندونامو..دندونام که درد میکنن خدا حودش کمک گنه چون کلا جنینم کم وزن هست

من دوستمم بچش زود به دنیا اومد الان ماشالله هم زرنگ و هم درکش بالاس نسبت به هم سن های خودش به دنیا ا ...

۳۷ هفته بازم خوبه بوده منم جاریم بچش ۳۷ کیسه ابش ترکید به دنیا اومد تو دستگاه نموند فقط زردی داشن که دستگاه گرفت اورد خونه

مرسی دوستم دحتر اولم که تا ۴۰ هفنه موند با اینکه گیسه ابم خیلی بزرگ بود ولی اینو چون ناخواسته باردار ...

کاش تو سه ماه دوم دندونتو درست میکردی من 25 هفته چند روز پیش عصب کشی کردم البته بدون عکس گرفتن پر کردن موند برای بعد زایمان

۳۷ هفته بازم خوبه بوده منم جاریم بچش ۳۷ کیسه ابش ترکید به دنیا اومد تو دستگاه نموند فقط زردی داشن که ...

چه باعث زردیش شده ؟

کاش تو سه ماه دوم دندونتو درست میکردی من 25 هفته چند روز پیش عصب کشی کردم البته بدون عکس گرفتن پر کر ...

اخه دندونایی درد میکنه که عصب کشی کردم نمیفهمم لثم ورم گرده یا دندونم بد عصب کشی شده این هفته وقت گرفتم صارم برم ببینه

کاش تو سه ماه دوم دندونتو درست میکردی من 25 هفته چند روز پیش عصب کشی کردم البته بدون عکس گرفتن پر کر ...

منم همه کارامو قبله بارداری کرده بودم 

تا ماهه ۷ هیچ مشکلی نداشتم

فشار خون از اول ماهه ۸ شروع شد