2777
2789
عنوان

بچه ی متولد 95 کیا دارن؟

147 بازدید | 17 پست

امروز پسرمو بردم مرکز بهداشت برای مراقبت 3 سالگی ش(قد و وزن)، ولی خانومه گفت متولدین 95 باید ی واکسن فلج اطفال بزنن، و براش زد. 

گفت این واکسن جدیده باید بزنن، برا بچه های شما هم زدن!!!!!!؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخترم متولد مهر 95 هست.  مراقبت سه سالگیش یادم رفت ببرمش دوماه بعد بردم چیزی نگفت دراین مورد. 

فقط تو شهرمون از طرف مرکز بهداشت قطره فلج اطفال در خونه ها اومد دادن ب بچه

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

من هنوز نبردم براش بزنن، چندبارم برام پیامک اومد، تماسم گرفتن، اما حس خوبی به اینکار ندارم

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من هنوز نبردم براش بزنن، چندبارم برام پیامک اومد، تماسم گرفتن، اما حس خوبی به اینکار ندارم

واکسن به این مهمی چرا حس خوب نداری؟

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩

عزیزم ببرش این واکسن و به همه بچه میزنن ولی متاسفانه بچه های متولد ۹۵ انگار واکسن نبوده بهشون بزنن یه مدت اعلام میکردن که بچه های رو ببرین واکسن وبزنن دیگه خودت میدونی

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

من بچم سه سالو یکماهشه 

نبردمش 

ولی کمتر از یکسال پیش تلویزیون اعلام کرد بچه های متولد ۹۵باید یک مرحله واکسن فلج اطفال بزنن منم بچمو بردم براش تزریق کردن 

بعدا پیگیر شدیم گفتن سال ۹۵برای هیچ بچه ای واکسن تزریق نشده تحریم بودیم  الان که اومده باید تزریق شه