بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من ضد افتاب زیاد استفاده کردم ولی ضد افتابی که واقعا خوب باشه همین بود،برند هایسک هم چند سال پیش استفاده میکردم اونم خوب بود ولی نه به عالی بودن ایزدین
این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزیزم میسلارواتر پاک کننده آرایش پوسته،ولی زمانی که شما رو پوستی که ارایش نداره استفاده میکنی کار تونر و انجام میده براتون،چربی و آلودگی های منافذ پوست و تمیز میکنه
این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
عزیزم من پوستم نرماله بین این محصولاتی که معرفی کردید کدوم ها رو میتونم استفاده کنم ؟ یه ضدآفتاب بی ...
ضد آفتاب خوب همون ایزدین مدل فیوژن واتر،هایسک هم خوبه بی رنگ و فاقد چربیش،تونر یا میسلارواتر هم برای پوست شما همون لاروش پوزای که عکسش و فرستادم مناسبتونه،ابرسانم دوتایی که عکس فرستادم براتون مناسبه و میتونی استفاده کنی
نه عزیزم چون من سیاهی ندارم تا الان استفاده نکردم ولی برای دور چشم کرمی که لیفت هم بکنه و قیمت مناسب باشه اگه بخواب کرم دور چشم سبامد خوبه،لیفت هم میکنه دور چشم و