2777
2789

من مهمونام کمترین حالتشون یک هفتس. 

قاعدتا هم کارای خونه و تمیزکازی و هم پذیرایی انجام میدم 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

خودم دیگه کی میخواد انجام بده

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیزای تشپزخونه رو اماده میکنم شوهرم پذیرایی میکنه.دخترم هم سرگرمشون میکنه وفتی نیستم

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم
من مهمونام کمترین حالتشون یک هفتس.  قاعدتا هم کارای خونه و تمیزکازی و هم پذیرایی انجام میدم&nb ...

چقدرررر سخت😣😣

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎

مادرم غذا می پزن 

من هم پذیرایی

شیرینی پختن و دسر

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من تا قبل مهمونا بیان همه چی و آماده میکنم .غذا آماده .حتی ظرفا

شوهرم هم سفره میندازه و جمع می‌کنه 

اگه خیلی با هم راحت باشیم کمکم ظرف. میشوره

اگه هم راحت نباشم اجازه نمیدم دست بزنه 

خلاصه نمیزارنم به مهمونم بد بگذره ،

چون بعضیا میری خونشون اون طرف همش تو آشپزخونست

واسه میزبان سخته

اللهم عجل لولیک الفرج
آخی عزیزم  چرا؟؟عادت دارن یا از شهرستان میان؟

دورن. 17ساعت راه میان زیر یکهفته واقعا سختشونه. 

البته فقط خونواده هامونن و خواهر برادرا

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊