من قبل اینکه مهمون بیاد خونه رو حسابی تمییز میکنم بعد دیرو سالادمو درست میکنم نایلکس میکشم روش میذارم یخچال..بعد غذاهای اصلی درست میکنم...مهمونام رفتن باز خونه رو حسابی تمییز میکنم..وهمه چیزو سر جاش میزارم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه خبره یک هفته من که از خونواده خودم و شوهرم دوریم .وقتی میان خیلی بمونن دو شب یا سه شبه
چندساعت دوری؟
ما 17ساعت دوریم
خب من دوس دارم بمونن. دو سه شب ک خستگیشون نرفته. راضیم. غریبه ک نیستن
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
من قبل اینکه مهمون میاد تمام کارهام و انجام میدم و می شینم پای مهمونام...همسرم هم پذیرایی میکنه ...حتی برنجم و صاف میکنم و موقع اومدن مهمون دم میکنم ..خیلی بدم میاد می رم مهمونی تازه خانم خونه داره کاهو میشد یه یا آب برنج و میزاره
از پدر و مادر خودم ۶ساعت از خونواده شوهرم ۱۲ساعت آخه من با جاریم تو یه شهریم تقسیمش میکنن ب ...
خب دیگه. میشه همون ی هفته می مونن شهرتون.
من اینجا تنهام خوشحال میشم بیان بمونن