۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 عنوان اثر قرص پرفنازین وفلوکستین 2259 بازدید | 13 پست سلام دوستای گلم اثر این قرصاتاچندروز تو بدن میمونه تو گوگل سرچ کردم نمیاره خواهش میکنم اگه کسی میدونه بگه برام خیلییی مهمه بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍 1398/11/13 | 10:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52459 فلوکستین میخورم .نمیدونم تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 فلوکستین میخورم .نمیدونم ممنون عزیزم همسرمان میخوره البته یه چند روزی میشه ماقراربودازمایش بدیم که ۳روز یا۴روزقبلش قطع کردیم و دوغ و ماست خیلی خورد میخواستم ببینم میشه بازتوازمایش نشون بده بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52459 ممنون عزیزم همسرمان میخوره البته یه چند روزی میشه ماقراربودازمایش بدیم که ۳روز یا۴روزقبلش قطع کردیم ... بمن دکتر واسه استرس داده و خب زنگ بزن به دکتری که ازمایش نوشته بگو این داروها تداخل داره با آزمایش یا نه تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 بمن دکتر واسه استرس داده و خب زنگ بزن به دکتری که ازمایش نوشته بگو این داروها تداخل داره با آزمایش ی ... گلم پزشک قانونی نمیشدبپرسم به دکترش قبلش زنگ زدم من شیش اونجا بود گفت دوغ بخوره قطع کنه نشون نمیده ولی باز میترسم بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 دعا کنین برام ممنونم ازتون بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52459 گلم پزشک قانونی نمیشدبپرسم به دکترش قبلش زنگ زدم من شیش اونجا بود گفت دوغ بخوره قطع کنه نشون نمیده و ... نه دیگه نترس دکتر خودش میدونه تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 من اصن نفهمیدم چرا باید نشون نده ؟ عزیزم من دنبال کارفرزندخواندگیم چون قرصاتوش مورفین داره میترسم گیر بدن سرهمین بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 نه دیگه نترس دکتر خودش میدونه هفته بعد جواب ازمایش میاد یعنی من دارم سکته میکنم توکل کردم بخدا خودش همه ی امیدمه بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
_سپیده_ عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1961 عزیزم من دنبال کارفرزندخواندگیم چون قرصاتوش مورفین داره میترسم گیر بدن سرهمین آهان خب کاش خیلی زودتر قطع کرده بودید بازم ان شاءالله که نشون نده دختر من فلوکسیتین میخورد روزی یه دونه بود .حتما بیشتر از ۳۰ ساعت اثر نداره که روزی یه دونه میدن
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52459 هفته بعد جواب ازمایش میاد یعنی من دارم سکته میکنم توکل کردم بخدا خودش همه ی امیدمه ان شاالله که خیره تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 آهان خب کاش خیلی زودتر قطع کرده بودید بازم ان شاءالله که نشون نده دختر من فلوکس ... نمی دونستیم دادگاه کی نامه میده بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍
۷۳۶۸۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 237 ان شاالله که خیره انشاالله فدات بایاد خدا دلها آرام می گیرد 🥰😍