2777
2789

سلام بچه ها 

کسی بوده ک قبل از تاخیر پریودش سینه درد رو داشته باشه اما سففففت نشده باشن و بارداره بوده باشع؟

و این ک میشه مثلا سر ی بارداری سینه ها سفت و دردناک بشه اما سر بارداری بعدی این علائمو نداشته باشه؟

ممنون میشم بگید اگ چیزی میدونید مرسی گلا🌹🌹❤️😍😘

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

من رو سینه هام حساس شده بودم یکم درد هم میکرد ولی اصلا سفت نشده بود 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞

منم سینه هام سفت نشده اما سرش خیلی حساس شده نمیتونم اصن دست بزنم

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رو سینه هام حساس شده بودم یکم درد هم میکرد ولی اصلا سفت نشده بود 

ممنون 😘

یا امّ البَنـینْ😢سالروز وفات شما تیکر میزنم تا زمانے کہ جوابمو بدے بہ حقِّ عبّـاسٺ🙏 میدونم دست رد ب سینم نمیزنے بہ حرمَٺ حُسَینٺ❤️ 🥀🥀🥀 تا حالا دیدے انگشتت رو بذارے کف دست نوزاد،چطورے محکم انگشتت رو میگیره!الـــــهے 6ماهـــــہ اَباعَبداللّه دستت رو همونجورے بگیره🙏❤️

سینه‌های من یکم درد میکنه الانم میخوام صبحونه بخورم میلم نمیکشه😖

بخاطر نی نی تو دلم ازت ممنونم خدا جونم 😍😍😍خدایا خودت مواظبش باش🙂🤗...لطفا برای سلامتی خودمو و نی نی تو دلم ی صلوات بفرستین😍😍😍😍
منم سینه هام سفت نشده اما سرش خیلی حساس شده نمیتونم اصن دست بزنم

اصلا سفت نشده ینی هیچ فرقی با قبل نکرده؟

شما بارداری؟

من همیشه دو سه روز بعد تخمگذاریم سینه دردم شروع میشد یواش یواش.. سفت میشدن ب مرور و دردناک ومیفهمیدم اونماه جواب نگرفتم.. 

اون ماهی ک خدا بهم نینی دادهم درد گرفت..

با دوتا تفاوت اول اینکه خیلی دیرتر شروع ب درد کردند

دوم اینکه ماههای قبل سفت میشدن اون ماه انگار بادکنکی بودن وباد کرده بودن بیشتر....  

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍
اصلا سفت نشده ینی هیچ فرقی با قبل نکرده؟

شاید یخورده سفت شده باشه ولی اونقدری ک همیشه قبل پری سفت میشه الان نه گلم شاید یخورده باشه 

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
من همیشه دو سه روز بعد تخمگذاریم سینه دردم شروع میشد یواش یواش.. سفت میشدن ب مرور و دردناک ومیفهمیدم ...

مال منم حس میکنم باد کرده

من همیشه دو سه روز بعد تخمگذاریم سینه دردم شروع میشد یواش یواش.. سفت میشدن ب مرور و دردناک ومیفهمیدم ...

منم این ماه خییییلی زودتر از ماه های قبل سینه دردم شروع شد از زیربغل هم شرو شد سینه هامم عین بادکنک اما سفت نیس ولی حساسسس

ینی میشه باردار باشم؟6 روز مونده تا موعدم

چیشد تو مثبت بودی؟؟؟؟