2777
2789
عنوان

روز صبحی عروس

506 بازدید | 15 پست

سلام بچها شب بخیر .دوهفته دیگ عروسیمه مارسم داریم فردای عروسی مادرعروس ناهارمباره  فامیلای داماد میان واس تبریک به عروس وداماد .منظورم فقط درجه یک هاس.ما اول خواستیم رسم خودمون انجام بدیم که ازاین قرار بود شب عروسی مادرعروس شام عروس بفرسته ولی خب برنامه عوض شد چون گفتن تالار شام میخورین .منم گفتم صب کسی نمیار لابد یه بافت سفید گرفتم بالاش گیپوره .الان میخوام یه لباس مناسب تربخرم شومیز ودامن واس پاتختی گرفتم .میشه نظربدین شماها جی پوشیدین ؟یه پیراهن کوتاه بگیرم؟جمع زنوس

گل پسرم دوستت دارم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاین رسما نداشتیم

قلبمو شکست..روزها..ماه ها... بم بی توجه بود... کسی که عاشقش بودم..یروز که اصلا جواب زنگامو نمیداد بادوستاش پارتی گرفته بود...نوشتم:یروز توعصبی من بیخیال تو ناراحت من بیخیال توبی تاب من بی خیال یروزم نوبت تو میشه هی زنگ بزنی جواب ندم پیام بدی جواب ندم...اون زمان بهم پوسخند زد..چون میدونست چقد عاشقشم و مطمئن بود نمیشه من بهش بی توجه باشم...شروع شد ..اینبار هربار منو میشکست دیگه خودمو جمو جور نمیکردم...غرق بودم تو افسردگی تو غم 

منم ۵عید عروسیمه به امید خدا دعامون کن

إن شاءالله خوشبخت شی عزیزم

إن شاءالله عروسی همه به امید خدا به خوبی و خوشی و شادی سر بگیره الهی آمین

اللهم صل علی  محمداً و آل محمد و عجل فرجهم 

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه...

جمع زنونه بود مهمون درجه یک هم زیاد 

صبح رفتم بازم آرایشگاه و پیراهن مدل ماهی گرفتم 😄

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
ما هیچ کدوم از این رسمارو اجرا نکردیم انگار بی صاحاب بودم من

جمله اول که خوندم فک کردم ذوق داری که مدرن رفتار کردی  بنظرم فقط ماه عسل جز رسومات خوبه بعد عروسی دیگه بقیه ش حوصله سر بره 

من یه شومیز قرمز رنگ پوشیدم حواسم ب این رسمانبود ک بخوام سفید بگیرم ماهم رسم داریم هم مادر عروس هم مادر داماد نوبتی تا چن روز شام نهار بیارن ما چون شهر دیگ بودیم جاریم زحمتشو کشید

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿