2777
2789
عنوان

خانومایی که زندگی موفق دارین کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 26 پست
میگم حرفامو ولی نمیفهمه درک نمیکنه

حرفاتو با آرامش بگو نه با دعوا وکنایه وگلایه آروم وبا احترام بهش بگو دوس دارم وقتی خودمو خوشگل میکنم ازم تعریف کنی چون هدفم اینه تو خوشحال بشی وقتی ببینی میفهمم که موفق شدم که خوشحالت کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا اکثرا به زبون نمیارن با کارشون نشون میدن مثلا وقتی خوراکی که دوست داری برات میخرن این یعنی دوست دارن و بهت توجه دارن این نکته اول نکته دوم دختر خوب نگرشت رو عوض کن به خاطر خودت به خودت برس نه بخاطر کسی دیگه ولو اون شخص شوهرت باشه ورزش کن حتما اگر شرایطش جوره باشگاه برو به پوستت موهات دندونات برس کتاب بخون شبا حتما به دستات کرم بزن موهات رو شونه کن و مثل یک ملکه رفتار کن وقتی خودت به خودت بها بدی و احترام بذاری بقیه هم ناخودآگاه بهت احترام میذارن همیشه جلوی آینه از خودت و زیبایی و هیکلت تعریف کن حتی جلوی همسرت اعتماد به نفست رو بالا ببر درباره خانواده اش هم هیچ وقت بدگویی نکن باسیاست رفتار کن

اره خب ولی دست من نیس از بس حق نمیده بهم انگار عقده ای شدم

دقیقا عین من

تا یکسال همش باهاش بحث میکردم تا دلت بخواد به خانوادش فحش میدادم ازشون بد میگفتم 

ولی از وقتی دیگه درموردشون حرف نمیزنم باهاش بحث نمیکنم زندگیمون خیلی اروم شده اونم خیلی کمتر میره پیششون

[QUOTE=122505475]درو قفل کن از داخل عزیزم ، همسایه این ؟من دقیقا شرایطتو درک میکنم خانواده ی شوهر خودمم خیلی بی فرهنگ ...[/QUOTEطبقه بالای خونشونم قفل درمون خرابه شوهرمم بی خیاله درست نمیکنه چندبار گفتم 

آی سو جان قشنگترین اتفاق زندگی منی عزیز دل مامان
اره خب ولی دست من نیس از بس حق نمیده بهم انگار عقده ای شدم

هیچوقت اگه با خونواده همسرت مشکلی داری سرشوهرت غر نزن خودت مشکلتو باهاشون حل کن ایمجوری آرامش بیشتری دارین جفتتون 

درو قفل کن از داخل عزیزم ، همسایه این ؟من دقیقا شرایطتو درک میکنم خانواده ی شوهر خودمم خیلی بی فرهنگ ...

طبقه بالای خونشونم قفل درمون خرابه شوهرمم بی خیاله درست نمیکنه چندبار گفتم

مردا اکثرا به زبون نمیارن با کارشون نشون میدن مثلا وقتی خوراکی که دوست داری برات میخرن این یعنی دوست ...

همه این کارا رو میکنم ،بد گویی نمیکنم حرف حق میزنم فلان و کارو چرا باهام کردن انتظار دارم باهاشو طوری رفتار کنه اگه به من بها ندن شوهرمم اونارو حساب نمیکنه ولی کاملا برعکس من مهم نیستم اصلا

واقعا سخته حق داری  خودت زنگ بزن بیان درست کنن عزیزم

خون به پا میکنه مرد غریبه آوردی خونه و فلان خیلی بی خیاله فقط خوراکی میخره واس خونه اونم منت میذاره چی کم داری مگه