من جز اون دسته از خانومایی هستم که به خودم میرسم و انتظار دارم این رسیدگی از طرف همسرم یه تشویقی بشم مثلا بگه خوشگل شدی و فلان ولی هیچ وقت نمیگه هیچ وقت هم تعصب خانوادشو بمن نمیده تو هیییییچ شرایطی حتی اگه من حق باشم خانوادش خیلی آدمای بی فرهنگی هستن ارزش نمیدن خیلی از ادب و احتراما رو نمیدونن از لحاظ خانوادگی کاملا متاوتن منم طبق این شرایط کلا شبا گریه میکنم و صبا دمغ و بد حوصله ام حال روحیم رفته داره بهم میریزه شوهرم هم درک نمیکنه حس و حال یه زن رو همش میگه تو میخوای منو از خونه فراری بدی همش اخم داری خب مرتیکه وقتی میخندم مگه خیلی متفاوته حال تو، راهنمایی کنید چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مردا اکثرا به زبون نمیارن با کارشون نشون میدن مثلا وقتی خوراکی که دوست داری برات میخرن این یعنی دوست دارن و بهت توجه دارن این نکته اول نکته دوم دختر خوب نگرشت رو عوض کن به خاطر خودت به خودت برس نه بخاطر کسی دیگه ولو اون شخص شوهرت باشه ورزش کن حتما اگر شرایطش جوره باشگاه برو به پوستت موهات دندونات برس کتاب بخون شبا حتما به دستات کرم بزن موهات رو شونه کن و مثل یک ملکه رفتار کن وقتی خودت به خودت بها بدی و احترام بذاری بقیه هم ناخودآگاه بهت احترام میذارن همیشه جلوی آینه از خودت و زیبایی و هیکلت تعریف کن حتی جلوی همسرت اعتماد به نفست رو بالا ببر درباره خانواده اش هم هیچ وقت بدگویی نکن باسیاست رفتار کن
[QUOTE=122505475]درو قفل کن از داخل عزیزم ، همسایه این ؟من دقیقا شرایطتو درک میکنم خانواده ی شوهر خودمم خیلی بی فرهنگ ...[/QUOTEطبقه بالای خونشونم قفل درمون خرابه شوهرمم بی خیاله درست نمیکنه چندبار گفتم
مردا اکثرا به زبون نمیارن با کارشون نشون میدن مثلا وقتی خوراکی که دوست داری برات میخرن این یعنی دوست ...
همه این کارا رو میکنم ،بد گویی نمیکنم حرف حق میزنم فلان و کارو چرا باهام کردن انتظار دارم باهاشو طوری رفتار کنه اگه به من بها ندن شوهرمم اونارو حساب نمیکنه ولی کاملا برعکس من مهم نیستم اصلا