2777
2789
عنوان

شوک بهم وارد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 5681 بازدید | 80 پست
دکتر که از خدا بهتر نیست. انشالله بهت بهترین رو داده 🌹

بله عزیزم ممنون دعا کنید حالت تهوع نداشته باشم این بار

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه خوب پس جنسیت توراهیت برات فرقی نداره  برو حالشو ببر مبارکه

قبلشم زیاد فرق نداشت ولی خب دوست دارم دختر باشه هرچی خدا بخواد

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
قبلشم زیاد فرق نداشت ولی خب دوست دارم دختر باشه هرچی خدا بخواد

سالم و صالح باشه ان شاءالله

منم همیشه دوست داشتم دوتا دختر داشته باشم یه پسر

فعلا یدونه دختر دارم  

ینی چشماش چه رنگی بود💔
سالم و صالح باشه ان شاءالله منم همیشه دوست داشتم دوتا دختر داشته باشم یه پسر فعلا یدونه دختر دارم ...

ان شااله خدا بدا بهت 

شوهرم که راحت گرفت خوابید من حالا خوابم نمیبره نمیدونم چیکارکنم چمه اصلا

ماشالله بهت.من ۲۴ سالمه دخترم ۱۴ ماهشه هنوز غصه می خورم که چرا زود بچه دار شدم.سه سال از عروسیمون گذ ...

ممنون خدا حفظش کنه من۷ماه بعد عروسیم باردارشدم خودم خواستم

عزیزم مبارک باشه.شماکه دوجنسوداری میشه بگی علاعم حاملگیت سرپسرودخترت فرق میکردیانه؟علاعمت سردخترت چی ...

تقریبا یکی بود تا چهار ماه حالت تهوع داشتم ولی از چیزی بدم نمیومد یا هوس نمیکردم فقط سر پسرم از طالبی یکم بدم اومد

سر دخترم بیحال بودم نمیتونستم کارای خونه رو بکنم ولی سر پسرم نه 

سر پسرم بعد چهارماه تا وقت زایمان انگارنه انگار حامله بودم ولی سر دخترم دردای کوچیکی جاهای مختلف بدنم داشتم