2777
2789
عنوان

کرم پودر گارنیر

| مشاهده متن کامل بحث + 14572 بازدید | 34 پست
پوشندگیش چطوره؟ اخه منم دنبال کرم پودرم پوستمم چربه پوشندگی برام مهمه قیمتش چنده اسی؟

منم میخوام بگیرم . دوسه اصل گرفتم خیییلی خوب بود دوسال پیش ۱۰۰ الان رفتم بگیرم ۲۳۰ بود . نگرفتم . ارایشگرم میگفت استار لوکس خیلی سبکه و قیمتش ۱۵۰ ایناس . نمیدونم چی بگیرم ؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شما استفاده کردی کرم پودرشو؟برا پوست چرب خوبه؟

کرم پچدرشو نه.ولی چنتا از محصولاتشو استفاده کردم.خوب بوده.خیلی مارک خوبیه 

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
از چ جهت محشره؟پوشندگیش چطوره؟

پوشانندگی عالی

حالت مخملی داره رو پوست

اصلا سنگین نیست و تکه تکه یا چرب و اینا نمیشه

ماته و یه حالت شاداب میده به پوست

اس پی اف 50 زده

فیک هم باشه باز میخرمش😬

چون خود برند گارنیر اینجوری که روی یکی من یا استارتر زده نوشته نمیشه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
پوستت چیه؟ عکس‌نداری؟

پوستم مختلطه

الان تاریکه نمیتونم عکس بدم

تو نت بزنی هست

جلدش سفیده

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
خب قیمتش؟

پارسال 45 خریدم

میتونی عکسشو بزاری . منم دنبال یه کرم خوبم

اینسری ازش 2 تا میخرم

همینههههه؟

آره عزیزم

خودمم عکسشو گذاشتم

اینسری ازش 2 تا میخرم

اینی که من گرفتم چی استفاده نکردی؟

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
اینی که من گرفتم چی استفاده نکردی؟

نه عزیزم

کلا من نمیدونستم بی بی گارنیر چه شکلیه

رفتم اینو بهم داد

واقعا عاشقش شدم

نه عزیزم کلا من نمیدونستم بی بی گارنیر چه شکلیه رفتم اینو بهم داد واقعا عاشقش شدم

خوش به حالت کاش منم از این گرفته بودم

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞