ازتون میخوام برای عزیز دلم دعا کنید تا حالش زوده زود خوبه خوب شه😭😭😭😭
تروخدا از ته دلتون از خدا بخوایید که خوب شه و از ته دلتون برای سلامتیش یه حمد بخونید
منم برای حاجت دلتون یه حمد میخونم
دعاهای شما خیلی زود معجزه میکنه
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من حمد خوندم عزیزم یا من اسمه دوا و ذکره شفا ترخدا دعا کن منم حامله نباشم و برای ارامشم دعا کن
عزیز دلم الهی هرآنچه ک از خدا میخوای بهت بده و آرامش حقیقی مهمون همیشگی روحت بشه